Nu bryder Meghan og Harry tavsheden

03/3/23 10:19

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kong Charles III skulle efter sigende have truffet beslutningen om at fjerne parret fra Windsor-ejendommen, efter at prins Harry udgav sin kontroversielle bog.

Prins Harry og Meghan Markle brød i aftes tavsheden og bekræftede, at de er blevet smidt ud af Frogmore Cottage af kong Charles III.

Kongen siges at have truffet beslutningen om at fjerne dem fra Windsor-ejendommen, da der ikke har været varm luft i deres forhold til den kongelige familie.

Frogmore Cottage er nu blevet tilbudt til prins Andrew, er det blevet hævdet.

"Vi kan bekræfte, at hertugen og hertuginden af ​​Sussex er blevet anmodet om at forlade deres bolig i Frogmore Cottage," sagde en talsmand for parret i aftes.

Hans Majestæts beslutning skulle efter sigende være kommet, efter at prins Harry udgav sin kontroversielle erindringsbog 'Spare' i januar. Det skriver Mirror.

Medforfatteren til bogen om Harry og Meghan 'Finding Freedom', sagde, at parret fik at vide, at ejendommen var nødvendig for "en anden", og at forholdet mellem Harry og Meghan og resten af ​​kongehuset var på "det laveste niveau nogensinde".

"Nyheden har eftersigende efterladt Harry og Meghan lamslåede og mindst to medlemmer af den kongelige familie 'forfærdede'." sagde medforfatteren til Yahoo.

Han tilføjede også, at en kilde siger, at Harry og Meghan har fået indtil sommeren, efter kroningen, til at fjerne deres ejendele efter først at have fået at vide, at de bare ville få to uger.

"Det hele føles meget endeligt og som en grusom straf. Det er som om [familien] ønsker at skære dem ud af billedet for altid," lyder det fra en ven til parret.