Nu er den gal igen: DMI udsender kategori 1-varsel

Nyheder
Foto: Shutterstock
Et kategori 1-varsel er over landet.

Lige nu læser andre også

I den centrale og nordlige del af Jylland står man - ligesom i går - op til udbredt tåge, og lokalt er sigtbarhederne helt nede under 100 meter, hvilket er definitionen på tæt tåge.

Så igen en morgen, hvor man skal være ekstra opmærksom i trafikken. Det kan være en god ide, at køre hjemmefra lidt tidligere end normalt.

Men der er også godt nyt.

Sådan skriver DMI.

I den sydligste del af Jylland, hen over Fyn og på Sjælland ligger der skyer og 'holder på varmen', hvorfor der i disse områder kun er blevet dannet dis og lokale tågebanker.

I bunden af artiklen kan du se et kort over, hvilke områder, der er ramt.

Når tågen engang er brændt ned, venter der os en rigtig flot sensommerdag med temperaturer op mellem 16 og 22 grader og svage vinde fra nordøstlige retninger.

De kommende dage ser ud til at følge de sommerlige takter, og faktisk vil temperaturen snige sig helt op på 22 grader både torsdag og fredag.

Som om det ikke var nok, ser det ud til, at vi får op til 21 grader hele weekenden, hvorfor der er god grund til at glæde sig.

Det er også værd at nævne, at det primært vil være tørt i de ovennævnte dage, hvorfor man ikke skulle tro, at vi snart tager hul på oktober.

Herunder kan du se, hvilke områder, der er tågeramt her til morgen.

Anbefalet til dig