Nu er der gratis is til ALLE danskere

25/3/22 11:18

Sarah Steenfeldt

Foto: Frydkjær Henrik/Ritzau Scanpix
Nu fejres sommertiden.

Sommertid er istid, og nu får alle danskere mulighed for at begynde sommeren med et smil og en iskold fristelse fra Frisko, når der inviteres til Frisko Sommertid i samtlige af landets 7-Eleven-butikker.

Frisko sparker is-sæsonen i gang på søndag kl. 00.00, og i år skal danskerne som noget nyt hente deres gratis is via 7-Elevens app.

“Det er fantastisk at opleve, hvordan begejstringen for Frisko Sommertid vokser år efter år. I år fejrer vi Frisko Sommertid over en længere periode, og med mere end 100.000 is på lager i landets 7-Eleven er vi i den grad klar til at byde sommeren velkommen sammen med danskerne,” siger Tone Husted Petersen, Brand Experience Manager hos Frisko.

Hos 7-Eleven ser man også frem til Frisko Sommertid, der løber frem til d. 10. april - eller indtil alle 100.000 Frisko-is er uddelt.

Ny is på kortet

“Traditionen tro glæder vi os til at byde danskere i hele landet indenfor i vores butikker til gratis is. Vi står klar i butikkerne med brede smil, og vi kan ikke vente til at sparke sommeren i gang,” udtaler Peter Bryndorf, kategorichef hos 7-Eleven.

Frisko har fejret sommerens komme med gratis is siden 2011, og i år bliver der mulighed for at prøve lidt af hvert. Der kan nemlig frit vælges mellem tre varianter: Champagnebrus, Magnum Mandel og nyheden Magnum Mint, som findes eksklusivt hos 7-Eleven.

“Magnum Mint er en af vores nyheder, og den glæder vi os til at introducere for danskerne. Med dette års udvalg af klassikere og en spændende nyhed er der noget for enhver smag, så tag forbi din nærmeste 7-Eleven, og byd sommeren velkommen med gratis is,” siger Tone Husted Petersen, Brand Experience Manager hos Frisko.

Hvor og hvornår?

Frisko Sommertid begynder søndag den 27. marts klokken 00.00 og løber frem til den 10. april kl. 00.00 - eller når der er uddelt 100.000 gratis Frisko-is. Tilbuddet om gratis is skal indfries gennem 7-Elevens app og kan indløses i samtlige 7-Eleven-butikker i Danmark.