Nu er der nyt i Madeleine McCann-sagen: Politiet har nyt spor

04/6/20 05:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Politiet har undsendt en pressemeddelelse, da der er kommet nye spor i sagen om den forsvundne Madeline McCann, der forsvandt fra et ferieresort for 13 år siden.

Det er nu 13 år siden, at den lille britiske pige Madeleine McCann sporløst forsvandt fra ferieresortet Praia da Luz på Algarvekysten i Portugal.

Siden da har der være mange mistænke og mange teorier, hvor blandt andet Madeleines egne forældre har været under mistanke.

Det skete alt sammen i 2007, og nu i 2020 er der måske afgørende nyt. Politiet der efterforsker sagen har nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at der er en ny mistænkt i sagen.

43-årig tysker står måske bag

Der er tale om en 43-årig tysker, der i skrivende stund sidder i fængsel grundet en anden sag i Tyskland, men som i perioden boede i det område, hvor Madeleine MacCann forsvandt.

I pressemeddelelsen fortæller politiet, at tyskeren boede på en gård cirka tre kilometer fra resortet.

De beskriver ham som værende en hvid tynd mand, kort blond hår. Derudover er han cirka 180 cm høj. I skrivende stund ønsker politiet ikke at afsløre hans identitet, da de har brug for vidner.

Politiet deler ligeledes to biler, som manden har benyttet sig af i den periode, hvor Madeleine forsvandt. Der er tale om en gammel autocamper fra Volkswagen, mens den anden er en ældre Jaguar.

Hvem kender disse numre?

Dagen efter, at Madeleine McCann forsvandt, blev Jaguaren omregistreret til en tysk nummerplade. Politiet ønsker nu at høre fra folk, der skulle have set de to pågældende biler i sommeren 2007.

Ydermere er politiet interesseret i at finde nogen, der kender til personerne bag disse numre: +351 912 730 680 og +351 916 510 683. Politiet nævner kun, at det første nummer modtog et opkald i Praia da Luz, mens det andet opkald kom fra et andet sted. Det ene opkald varede 30 minutter, og det fandt sted den aften, hvor den unge Madeleine forsvandt.