Nu er der nyt om den 10-årige dreng der forsvandt fredag: Her er hans sidste besked til moren

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt.

Lige nu læser andre også

Det er ikke gået nogens næse forbi, at en 10-årig dreng fra den sønderjyske by Grimstrup har været forsvundet siden fredag middag.

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden gjort en hæderlig indsats for at finde den lille dreng, men det er endnu ikke lykkes at finde ham.

Nu er der dog nyt i sagen.

Det har nu set dagens lys, at den 10-årige dreng sendte en videobesked til sin mor, kort inden han forsvandt fra jordens overflade.

Sådan skriver Presse-fotos via JydskeVestkysten, som har fået adgang til videobeskeden.

Den 10-årige dreng skulle have været kørt til et opholdssted, hvor han er anbragt - men han mødte ikke op, da han skulle fragtes fra A til B.

I sin sidste videobesked til sin mor, siger drengen ifølge JydskeVestkysten følgende:

“Hej mor. De (opholdsstedet, red.) vil gerne have, at jeg skal med ud på sådan et ophold i weekenden. Jeg tør altså ikke efter alt det de har udsat mig for. Undskyld mor, men jeg bliver nødt til at stikke af."

Hans mor, Sarah Nielsen, udtaler, at hun ikke har hørt fra sin søn siden videobeskeden.

Hun forklarer videre, at hendes søn igennem en længere periode har været træt af sit opholdssted. Han føler ifølge moren ikke, at nogen kan lide ham på opholdsstedet, og han føler, at han gør alting forkert.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og pårørende.

Du kan se politiets opslag samt et billede af den 10-årige dreng herunder. Opslaget er sidenhen blevet slettet efter at politiet har fundet den 10-årige dreng i god behold.

Anbefalet til dig