Nu er der nyt om Christian Eriksens helbred

Foto: Shutterstock.com

DBU oplyser nyt om Christian Eriksens tilstand fra Rigshospitalet.

Der udspillede sig nogle horrible scener, da Danmarks største fodbodstjerne, Christian Eriksen, så ud til at være blevet ramt af et livstruende kollaps under EM-kampen mod Finland. 

Der er nu kommet nyt fra DBU om Christian Eriksens tilstand, efter han faldt om uden at være omringet af en modstander, hvorfter han modtog livreddende hjertebehandling i Parken.

Det oplyser DBU Twitter:

"Hans tilstand er fortsat stabil, og han er fortsat indlagt for at få yderligere undersøgelser," skriver de indledningsvist i opdateringen.

"Holdet og staben omkring landsholdet har fået krisehjælp og bruger dagen på at hjælpe hinanden efter gårsdagens hændelser."

De takker ligeså for de mange hilsener, der er blevet tilsendt fra spillere, fans, de mange fodboldforbund samt Danmarks Kongehus. 

Der vil ikke blive afviklet træning samt vil alle presseaktiviteter blive aflyst. 

Christian Eriksen kollapsede under en situation ved sidelinjen, hvor han ikke blev presset af en modspiller, hvorfor man hurtigt blev bange og meget nervøs for hans tilstand. 

Der blev hurtigt tilkaldt assistance, hvorefter man slog ring om Eriksen, mens han modtog benhandling af lægen. 

"Da vi kom derhen, lå han på siden og havde vejrtrækning," kom det fra landsholslæge Morten Boesen lørdag aften, som derefter fortæller, at billedet blev ændret. 

"Ret hurtigt ændrede billedet sig, og så startede vi livreddende hjertebehandling."

"Vi fik Christian tilbage, som talte til mig, før han blev kørt på hospitalet," siger Morten Boesen.

 

Christian Eriksen vågnede samme aften og var i stabil tilstand, kunne DBU meddele lørdag aften. 

 

Fodbolddirektør Peter Møller kunne ligeså fortælle til Danmarks Radio, at Eriksen havde talt med landsholdsspillerne, før man besluttede, at kampen skulle spilles til ende, som desværre endte med et nederlag til Danmarks drenge.

Læs også

Løgn florerer om Christian Eriksen