Nu er der nyt om den 13-årige pige fra Kirkerup: "Fuldstændig tilfældigt, at hun bliver offer"

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Inden længe skal den 33-årige mand, der er tiltalt i sagen, for retten.

Mest læste i dag

Om få dage skal den 33-årige mand, der er tiltalt i sagen om den 13-årige pige, der blev kidnappet i Kirkerup, skal tage plads i retten.

Han er også tiltalt for drabet på Emilie Meng samt forsøg på kidnapning af en 15-årige pige i Sorø.

Den 14. maj bliver der ved Retten i Næstved taget hul på en af de mest opsigtsvækkende sager i nyere tid. Allerede nu står det klart, at den 33-årige mand nægter sig skyldig i hovedparten af anklagerne mod ham.

I alt er der blevet afsat 18 retsdage til at behandle sagen. Derfor går der et stykke tid, inden der falder en endelig dom i sagen. På nuværende tidspunkt forventes det, at der kommer til at falde dom den 28. juni.

Den føromtalte 13-årige pige blev i april sidste år bortført, da hun var ude med aviser i Kirkerup. Siden det skete, har der været spekuleret meget i, hvorvidt der har været tale om et tilfældigt offer eller ej.

Nu skriver TV 2, at der er nye oplysninger i sagen, der peger på, at det har været et helt tilfældigt offer.

Det skyldes, at den 13-årige pige normalt ikke kørte med aviser om lørdagen. Den lørdag, hvor hun blev kidnappet, skulle hun derfor slet ikke have været ude med aviser.

Ifølge TV 2 var ruten planlagt til om torsdagen, men her blev hun syg, og hendes rute blev derfor rykket til lørdag.

Jens Møller, tidligere vicepolitiinspektør og drabschef ved Københavns Politi, fortæller, at det er en meget sigende information i sagen.

"Det fortæller mig, at det er fuldstændig tilfældigt, at hun bliver offer. Gerningsmanden har ikke vidst, at lige præcis denne pige ville komme forbi på det tidspunkt," siger han til TV 2.

Omvendt understreger han, at det ikke helt kan udelukkes, at den 33-årige mand har holdt øje med den unge pige på anden vis. Men Jens Møller holder fast i, at han tror, at hun har været et helt og aldeles tilfældigt offer.

"Der er intet som helst, der tyder på, at de skulle have kendt hinanden i forvejen," siger han.

Sagen fik omtale i hele Danmark, og politiet satte alt ind på at finde hende. Det medførte, at de 27 timer fandt hende i den 33-årige mands hjem i Korsør.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig