Nu er der nyt om skilsmissedramaet mellem Janni og Karsten Ree: Det er begyndt

Nyheder
Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt i sagen om skilsmissedramaet.

Lige nu læser andre også

Den 9. april blev Janni og Karsten Ree gift på Rudersdal Rådhus.

Selvom planen helt sikkert var 'at leve lykkeligt sammen til dagens ende', så afslørede Janni for en måned siden, at kærligheden mellem dem var brast.

Siden da er det ikke gået stille for sig, og skilsmissen har udviklet sig til et vaskeægte drama, som offentligheden følger tæt.

I første omgang var det Karsten, der anmeldte Janni for afpresning. Der gik dog ikke længe, før den tidligere forsidefrue reagerede med en anmeldelse om flere tilfælde af vold.

Efterforskningen er i gang

Nordsjællands Politi har bekræftet, at begge anmeldelser er under behandling, men har afvist at kommentere sagens nuværende status.

Det skriver B.T., der tilmed har talt med Janni om hele situationen.

"Jeg har intet hørt fra politiet om Karstens afpresningssag, men det er mit indtryk, at politiet tager min voldsanmeldelse af Karsten meget seriøst," siger hun.

Janni er dog ikke den eneste, der ikke har hørt fra ordensmagten.

Sune Aagaard, som er Karstens kommunikationsansvarlige, bekræfter, at politiet efterforsker anklagerne mod Janni og udtrykker ellers glæde over, at politiet er på sagen:

"Vi er glade for og trygge ved, at sagen kører ved de relevante myndigheder," lyder meldingen.

Sådan startede det

Da Karsten og Janni mødtes tilbage i 2013 var de begge to optaget.

De havde set hinanden ved flere sammenkomster, og en dag blev Janni så ringet op af Karstens kammerat, Axel Juhl Jørgensen, der på vegne af DBA-milliardæren inviterede hende til Caribien.

"Jeg blev lidt stødt over det. Jeg var jo forlovet, så jeg takkede nej. Men Karsten er vedholdende, så han sagde: ’Du har en time til at tænke over det, for så ringer jeg dig op igen’. Men mit svar var stadig nej," har Janni tidligere udtalt til B.T.

Efter at Janni Ree takkede nej til tilbuddet, skulle man ikke tro, at der var mere at komme efter, men et par måneder efter mødtes Janni og Karsten igen til et større arrangement - og denne gang ankom de begge alene.

Janni Ree har førhen fortalt til Femina, at det var ved dette møde, at det endte med at gå galt:

"Vi hører Enrique Iglesias, kigger hinanden dybt i øjnene og får nogle sjusser. Karsten har også en kæreste, så det er lidt forbudt, men det ender med, at vi er sammen."

Den store ups'er fra de to kendisser endte med at blive starte på et 11 år langt kapitel, som nu er nået til vejs ende.

Anbefalet til dig