Nu er der penge på vej til 400.000 danskere: Udbetales til december

Foto: Shutterstock
Nu er der penge på vej til en lang række danskere.

Mest læste i dag

Der er helt sikkert mange danskere, der godt kunne tænke sig at få lidt flere penge mellem hænderne.

Det er ikke nogen hemmelighed, at flere danskere har haft problemer med at få enderne til at hænge sammen, siden inflationen for alvor tog til, og derfor ville en pludselig rabat også falde på et tørt sted for mange.

Loyalitet skal belønnes, når det er muligt. Det er en del af LB Forsikrings DNA, derfor melder selskabet allerede nu ud om den forventede loyalitetsrabat i 2024. En rabat, der udbetales til december.

Sådan skriver forsikringsselskabet selv i en pressemeddelelse.

”Vores økonomi ser fornuftig og solid ud, og det skal selvfølgelig komme vores medlemmer til gavn. Derfor er jeg glad for at kunne meddele, at vores medlemmer allerede nu kan få at vide, hvad vi forventer at udbetale i loyalitetsrabat til dem ved årets udgang,” siger Jan Kamp Justesen, CEO i LB Forsikring.

For at få loyalitetsrabat i 2024 skal medlemmer af LB Forsikring have haft en indboforsikring i et af selskabets brands i mindst tre år. Samtidigt afhænger udbetalingens størrelse af, hvor mange forsikringer, man har gennem LB Forsikring, årets rabatsatser og hvor længe, man har haft sin indboforsikring gennem LB. Der er en mindste udbetaling på 75 kroner.

”Som et medlemsejet selskab arbejder vi altid for fællesskabets bedste og for at flest mulige penge kommer retur til medlemmerne. Det sker enten via erstatningsudbetalinger, løsninger indenfor forebyggelse eller loyalitetsrabat. Det arbejder vi på hver dag, og det vil vi blive ved med,” lyder det fra selskabets CEO, Jan Kamp Justesen.

Den forventede loyalitetsrabat vil blive meldt ud til medlemmerne i løbet af maj måned på ’Min Side’ på lb.dk. Interesserede kan også læse mere om LB Forsikrings loyalitetsrabat her: Loyalitetsrabat (lb.dk).

LB Forsikring har lige over 420.000 medlemmer fordelt i hele landet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig