Nu er der penge på vej til disse danskere: Bliver udbetalt i februar måned

Foto: Shutterstock
Pengene bliver udbetalt i februar måned.

Mest læste i dag

AP Pension, der er et kundeejet pensionsselskab, har annonceret en bemærkelsesværdig fordeling af overskud til sine kunder.

Et samlet beløb på 280 millioner kroner vil blive udbetalt som en del af deres 'AP Loyalitetsbonus'.

»Vi er ejet af kunderne, så det er naturligt og fair, at vi har en bonusmodel, hvor vi giver en del af overskuddet tilbage til kundernes opsparinger,« lyder det fra Bo Normann Rasmussen, der er direktør i selskabet.

Og det er ikke små beløb, der er på vej til de danske bankkonti.

Sådan skriver B.T.

Kunder vil modtage en andel af denne bonus baseret på størrelsen af deres opsparing. Specifikt vil bonussen udgøre 0,20 procent af den samlede værdi af hver kundes opsparing per 31. december sidste år.

Dette betyder, at for hver million kroner opsparet, vil kunderne modtage omkring 2.000 kroner. Udbetalingen er planlagt til at finde sted i februar.

Siden indførelsen af loyalitetsbonusordningen i 2017, har AP Pension udbetalt i alt 1,5 milliarder kroner til sine kunder.

Dette gennemsnit svarer til cirka 16.000 kroner per kunde, som det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet.

Direktøren påpeger, at udover at have modtaget nogle af branchens bedste afkast i de seneste fem til syv år, er kunderne blevet yderligere belønnet med denne betydelige loyalitetsbonus, samt hvad det betyder for selskabet:

"Det er et helt centralt element i vores forretningsmodel, og det giver os en klar fordel i forhold til at fastholde eksisterende kunder og tiltrække nye."

Denne bonusudbetaling fra AP Pension er ikke kun en markering af deres finansielle succes, men også en bekræftelse af deres engagement i at belønne og værdsætte deres kunder, hvilket cementerer deres position som et kundecentreret pensionsselskab.

Anbefalet til dig