Nu er det afsløret: Så mange penge har Thomas Blachman tjent

Nyheder
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Nu har det set dagens lys.

Mest læste i dag

Thomas Blachman er for mange ansigtet på dansk X Factor, da han trofast sidder ved dommerbordet sæson efter sæson i det evigt populære sangprogram.

Det har han efterhånden gjort i en lang årrække med kun få undtagelser, men det har ikke fået ham til at forlade programmet endnu.

Nogen han til gengæld har vinket farvel til er sit sommerhus i det eksklusive Tisvildeleje, og nu har hans fortjeneste på det set dagens lys.

Det skriver SE og HØR.

X Factor-dommeren, der tidligere har forsøgt at slippe af med ejendommen, prøvede i september at sælge huset for 500.000 kroner mere, end den pris han første gang forsøgte at skille sig af med det i 2020.

Men til de 3.895.000 kroner var der ingen, der bed på krogen.

Huset er dog nu blevet solgt til 45.000 kroner under udbudsprisen, hvorfor det altså står klart, at Thomas Blachman har tjent hele 1.850.000 kroner på huset, som han købte for 2 millioner kroner tilbage i 2017.

Den erfarne musiker har dog ikke kun taget afsked med sommerhuset, han har nemlig også anskaffet sig en ny. I løbet af efteråret har Blachman og Julia Werup også investeret i en ny bolig. 

Parret har erhvervet en toværelses lejlighed på 42 kvadratmeter i det topmoderne københavnske kvarter, Papirøen. 

Lejligheden har kostet dem 5,5 millioner kroner, hvilket er et par millioner mere end prisen for sommerhuset.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig