Nu er det bekræftet: Det skal Eriksen nu

31/01/2022

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu er det officielt.

Mest læste i dag

Millioner så med da Danmark mødte Finland i Parken den 12. juni. I åbningskampens 43. minut kollapsede Christian Eriksen på banen, da han fik hjertestop.

Det var Danmarks åbningskamp i EM - og på et splitsekund skiftede den festlige stemning på stadion og blev meget dyster.  

Heldigvis blev det senere meddelt, at Eriksen var stabil og indlagt på Riget. 

Inden sit kollaps spillede Eriksen for den italienske Inter. Men efter kollapset i Parken kom det frem, at Christian Eriksens og klubbens veje måtte skilles. Det skyldes, at Eriksen fik indopereret en pacemaker efter hjertestoppet - og det betyder, at han ikke må spille for Inter.

Der har siden været spekulationer omkring hvad der nu ventede Christian Eriksen - og nu er der en officiel melding.

Han skal nu spille for Premier League-klubben Brentford.

Det har klubben oplyst på Twitter.

"Jeg er glad for at offentliggøre, at jeg skrevet under med Brentford. Og jeg kan ikke vente med at komme igang. Vi ses meget snart," lyder det fra Eriksen i videoen. 

Sender stor tak

Det er ikke længe siden, at man kunne se det første interview med Eriksen efter den uhyggelige hændelse i Parken. 

Det kunne man på DR, hvor Christian Eriksen har lavet et interview med DR Sporten.

Her fortæller han, at han er yderst taknemlig for den hurtige indsats der blev ydet i Parken - og at han i dag fortsat kan lege med sine to børn.

Han fortæller også at han har takket dem han personligt har mødt - men at han ikke har kunne takke sine mange fans. Støtten har nemlig været overvældende. Det er strømmet ind med tusindvis af breve, blomster, mails og støttende ord på gaden.

"Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der har sendt og skrevet. Der har tænkt på min familie og mig i den tid, vi havde," lyder det fra Christian Eriksen i et interview med DR Sporten, der kan ses fra på torsdag på DRTV.

I interviewet fortæller Christian Eriksen også at han var død i fem minutter. Han fortæller også hvor dybt taknemlig han er, for dem som hjalp ham den aften i Parken. 

"Det er det, jeg igen er taknemmelig for, at de var så skidehurtige. Først mine holdkammerater, der kommer over. Og så landsholdslægerne, der ligesom satte sig og hjalp, indtil der kom nogen ind med hjertestarter og hjalp mit hjerte i gang igen," lyder det fra Christian Eriksen.

Du kan se dokumentaren 'Christian Eriksen - Min historie' på DRTV.

Anbefalet til dig