Nu er det offentliggjort: Linse Kessler har fået ny partner

12/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Tidsvilde Stine/Ritzau Scanpix
Nu er det ikke længere hemmeligt.

Mest læste i dag

Tidligere på ugen delte Linse Kessler en story med Vlado fra 'Politijagt', og nu er sløret løftet for, hvad de to har haft i støbeskeen.

'Familien fra Bryggen'-stjernen Linse Kessler og politimanden Vlado fra 'Politijagt' går sammen om en ny podcast ved navn "På kant med loven".

Podcasten vil udforske både Kesslers og Vlados forskellige perspektiver og erfaringer fra hver sin side af loven.

I en helt ny opdatering på sociale medier udtrykker Linse Kessler sin begejstring for projektet og indrømmer, at dette samarbejde ikke ligefrem var noget, hun selv havde forudset.

"Med største glæde og interesse er det mig en kæmpe fornøjelse at meddele at Politimand Vlado og jeg i dag starter vores Podcast. Dette var der nok mange, incl mig selv, der ikke havde set komme. Men hold nu op hvor er det spændende og hyggeligt," fortæller Linse Kessler i opslaget.

Podcasten vil byde på en række spændende og tankevækkende samtaler om kriminalitet, politiarbejde, fængselsoplevelser og menneskeskæbner.

Kessler og Vlado vil dele røverhistorier fra deres egne liv og belyse, hvordan verden ikke altid er sort og hvid, samtidig med at de udfordrer fordomme omkring kriminalitet og politiarbejde.

"Alt er ikke sort eller hvidt, og hold da kæft hvor har vi alle mange fordomme ifht til netop disse emner." fortæller hun.

Podcasten "På kant med loven" er nu tilgængelig på Podimo.

Du kan læse hele Linse Kesslers opslag her

Anbefalet til dig