Nu er det officielt: Kommer til Danmark

04/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Harpo Productions/Joe Pugliese
Hvis du er én af dem, som har fulgt med i det allerede meget omdiskuterede interview - så er der nu godt nyt.

Mest læste i dag

De seneste dage har Oprah Winfreys interview med Harry og Meghan trukket mange overskrifter.

Der er også allerede blevet frigivet små klip, hvor der er lagt op til, at der kommer store afsløringer i forbindelse med interviewet.

Blandt andet understreger Opra Winfrey i et af klippene, at der ikke er noget emne, der ikke må tales om. 

Derudover kommer snakken blandt andet omkring både Harrys mor, prinsesse Diana, der mistede livet i en tragisk ulykke i 1997. 

Faktisk afslører parret også, hvorfor de har trukket sig som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie - og her spiller netop prinsesse Diana en rolle. 

På søndag den 7. marts er blænder amerikansk tv op for det nu meget omtalte interview - og nu kan danskerne også godt begynde at glæde sig.

Nu afslører TV 3 nemlig at interviewet kan ses mandag aften kl. 21.00 på TV 3 og efterfølgende på Viafree. 

En hård tid

I et klip fra interviewet afslører prins Harry, at tanken om at parret risikerer samme tragiske skæbne som hans mor, prinsesse Diana, har medført beslutningen om at sige farvel til det royale liv. 

“Du ved, at jeg bare er virkelig lettet og glad for at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må have været for hende at gå igennem alt det alene dengang,” forklarer han.

Prinsesse Diana levede et liv, hvor medierne konstant var på jagt efter hende, og det hele endte alt for tidligt, da hun døde i en bilulykke som 36-årig. Hvilket har været medvirkede til parrets beslutning om at trække sig.

“Det har været ufatteligt hårdt for os begge to, men i det mindste havde vi hinanden,” fortæller Prins Harry i klippet, som du kan se her.