Nu er det på plads: Torsdag d.18. januar åbner ny Rema 1000 her

Af: Mie M.B

|

15/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye butik kommer til at være et stenkast fra McDonalds og Billigblomst

Lige nu læser andre også

Rema 1000 fortsætter sin ekspansion med åbningen af en ny butik ved Viborgvej i Aarhus. Den nye butik, beliggende på Runevej tæt på Billigblomst, bliver nabo til den eksisterende Rema 1000 på Havkærvej, blot et stenkast fra McDonalds Tilst. Viborgvej er en af Aarhus' mest befærdede veje med cirka 20.000 køretøjer, der passerer dagligt. Det skriver Århus Stiftsstidende.

Den nye Rema 1000 indtager pladsen, der tidligere husede en Aldi-butik, og bygningen er blevet ombygget i de seneste uger for at tilpasse den til Rema-konceptet.

Renée Langlo, købmanden for den nye dagligvarebutik, lover kunderne et stort fokus på frisk frugt og grønt og forsikrer, at butikken altid vil have varerne på lager for at undgå at skuffe kunderne.

Renée Langlo er ingen nybegynder i branchen og har været en del af dagligvarebranchen siden hun var 15 år. I de seneste syv år har hun arbejdet i Rema 1000 på Frederiksgade, hvor hun de seneste fire år har været selvstændig købmand med ansvar for butikken i midtbyen.

Den nye butik på Runevej åbner dørene for kunderne torsdag den 18. januar og markerer Rema 1000's 376. butik i Danmark. Renée Langlo ser frem til at præsentere den nye butik for lokalsamfundet og byde kunderne velkommen til det nye kapitel i hendes rolle som købmand i Aarhus V.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig