Nu er det sket: 'Den store bagedyst'-nyhed er ude

28/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: DR
Nu går der formentlig ikke lang tid, til fans af det populære bageprogram 'Den store bagedyst', kan se med igen.

Mest læste i dag

"Den store bagedyst"-dommeren, Markus Grigo, har spændende nyt til fans af tv-programmet, der kan ses på DR.

Meget tyder på, at der ikke er længe til vi atter kan se tv-værten Timm Vladimir og den populære kagedommer Markus Grigo, når der igen bliver sagt 'Klar, Part, bag!' 

Markus Grigo har nemlig delt en video på sin Instagram, der giver et indblik i optagelserne af den nye sæson.

I videoen, som Markus Grigo deler på sin Instagram-profil, viser han en bag-kulissen-optagelse fra "Den store bagedyst". Her ser vi hans meddommer, Kathrine Foged Thomsen, stå foran det karakteristiske hvide telt, som er blevet et ikon for programmet.

Det tyder altså på, at optagelserne er i fuld gang, og at seerne snart kan glæde sig til en ny sæson.

Selvom Markus Grigo ikke afslører den præcise premieredato for den kommende sæson af "Den store bagedyst", skaber videoen forventning og spænding blandt programmets fans.

Markus Grigo og Kathrine Foged Thomsen trådte ind i dommerpanelet i "Den store bagedyst" i 2017 og erstattede de tidligere dommere Jan Friis-Mikkelsen og Mette Blomsterberg. Siden deres tiltrædelse har de været en del af programmets succes og har bidraget til dets fortsatte popularitet.

Fans af "Den store bagedyst" kan se Markus Grigos video på hans Instagram-profil og glæde sig til den kommende sæson af deres yndlingsprogram.

Du kan se videoen lige her.