Nu er det sket for Meghan og Harry

05/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Så skete det.

Mest læste i dag

Hertugen og hertuginden af ​​Sussex har givet interviews om de royale i Netflix-aftaler, tv-interviews og podcasts i de sidste to år siden det såkaldte Megxit.

Og mens deres altoverskyggende interviews har lagt et pres på deres forhold til den kongelige familie, har en talsmand for parret nu afsløret, at de ER blevet inviteret til kong Charles' kroning om få måneder.

I aftes bekræftede en talsmand for parret, at Harry "for nylig havde modtaget e-mail-korrespondance fra Hans Majestætens kontor vedrørende kroningen".

"En øjeblikkelig beslutning om, hvorvidt hertugen og hertuginden vil deltage, vil ikke blive afsløret af os på nuværende tidspunkt," sagde de til The Times.

Kongens kroning finder sted den 6. maj - samme dag som deres søn Archies fødselsdag.

Der siges at have været en forsinkelse i udsendelsen af ​​invitationerne på grund af en magtkamp 'i hjertet af regeringen'. Det skriver The Sun.

En kilde fortalte Telegraph, at beslutninger om den store dag var blevet sat på pause, da kabinetskontoret og Department for Culture, Media and Sport (DCMS) "kæmpede" om kontrollen.

Harry og Meghans tilstedeværelse har været i luften, siden Harry kastede bomber mod den kongelige familie i hans eksplosive bog 'Spare'.

Parret skulle efter sigende have fået udsættelsesordrer fra Frogmore Cottage kun 24 timer efter, at Harrys eksplosive erindringsbog Spare ramte hylderne.

I aftes indledte prins Harry et nyt angreb mod sin far.

I sit første interview siden hans bog, fortalte Harry sin "utroligt smertefulde" barndom, hvor han klagede over at være udsultet af kram og opmærksomhed.

Han fortalte lægen Dr. Gabor Maté - i en global livestream for at promovere sin bog 'Spare' - at han var nødt til at flytte sin familie til USA for at bryde "smertens cirkel".

Harry, som var 12 år, da Charles blev skilt fra Diana, sagde i interviewet: "Jeg havde en utrolig barndom, elementer af den, og elementer af den var utrolig smertefulde."

Anbefalet til dig