Nu er det sket: TV 2-par er blevet forældre

Af: Thea Andersen

|

30/08/2023

Nyheder
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Der er dømt babylykke hos TV 2-parret Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg.

Lige nu læser andre også

Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg, der sidste år vandt TV 2-programmet 'Nybyggerne', kunne i april afsløre, at de ventede deres første barn - og at der dermed var endnu en nybyggerbaby på vej til den efterhånden store flok.

Det løftede de sløret for på Instagram.

"Byggeprojekt," skrev parret fra Blåt Hus i et opslag på det sociale medie, hvilket de fulgte op med hashtagsene #livetskombiovn #babyidetblå #blob.

Nu kan parret så bekræfte, at blobben har meldt sin ankomst.

"22.08.2023. Præcis én uge før termin kom den her lille magiske dame til verden. Hjerterne er eksploderet, og det er svært at begribe, at man kan elske nogen så højt," lyder det i et opslag på Instagram, som fortsætter:

"Nu vil vi fortsætte med at nyde barselsboblen, hinanden, mælkebaren, bleskift, familie, venner og de her vidunderlige øjne i fulde drag. Kh to nyudklækkede og meget glade forældre i Blåt Hus."

Sammen med teksten har to tv-kendisser delt et billede af deres lille blob, som du kan se her.

Nybyggerne

TV 2-formatet 'Nybyggerne' blev et decideret seerhit. I formatet skal fire vidt forskellige hold stå ansigt til ansigt med en kæmpe udfordring: De skal flytte ind i hvert deres ufærdige typehus, og på bare ni uger skal de gøre det til deres drømmehjem.

De har dog kun 350.000 kroner at gøre det for. Et beløb, som Heidi Albrechtsen og Lasse Hagelberg tilsyneladende var bedst til at udnytte.

De vandt som bekendt den seneste sæson af "Nybyggerne". Finalen blev sendt live fra spillestedet ”Fængslet” Horsens i oktober 2022, hvor fire hold stod mod hinanden.

Heidi og Lasse løb selvsagt med sejren og deres drømmehus til en værdi af intet mindre end 2,8 millioner kroner.

Anbefalet til dig