Nu er det slut: Amalie Dollerup takker af

01/3/22 13:12

Sarah Steenfeldt

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Nu siger Badehotellet-stjernen tak for denne gang.

Vi kender især Amalie Dollerup fra rollen som Amanda i Badehotellet på TV 2.

Men hun slår blandt andet også sine folder på Det Kongelige Teater. Her har hun for nyligt spillet rollen som frøken Honey, i i teaterstykket 'Matilda The Musical'.

Men nu er det dog slut for denne gang og derfor takker Amalie Dollerup nu af i et opslag på sin Instagram.

"Tak for nu til hele Matilda-holdet på @kglteater.  Jeg er dybt taknemlig for alle de gode oplevelser vi har fået sammen på meget kort tid. Sikke en holdindsats fra både børn og voksne og sikke en forestilling. Teatermagi når det er bedst," lyder det fra den populære skuespiller.

Foto: Amalie Dollerup/ Instagram

Foto: Amalie Dollerup/ Instagram

Overraskende afsløring 

I talkshowet 'Deja vu' kommer Amalie Dollerup med en overraskende afsløring.

Amalie Dollerrup får nemlig fortalt om den tv-fest som gik helt galt. Mere præcist den tv-fest hvor hun brækkede sig i sin egen taske og ned i Linse Kesslers jakke.

Det var dengang at Badehotellets 2. sæson rullede over skærmen på TV 2 og Amalie Dollerup var blevet inviteret til 'TV-prisen' i DR's koncertsal. 

Forinden havde Badehotellet-stjernen fået besked om, at der var mad til festen. Det skulle vise sig, at det var der ikke - men drikkevarer manglede der ikke noget af. 

Amalie Dollerup fik derfor slynget rigeligt med drinks ned på tom mave - noget som alle der har prøvet det, ved er en dårlig idé. Det var det også for Amalie Dollerup.

"Jeg kastede op i Linse Kesslers jakke. Forhåbentligt nåede det hende ikke helt, men altså. Det er nogle år siden, til TV-prisen i DR’s koncertsal. Jeg fik at vide, der var mad. Det var der ikke. Jeg har ikke spist noget, og jeg er pissenervøs for det er første gang, jeg er til den pris," afslører Amalie Dollerup om den uheldige aften og tilføjer:

"Jeg blev SÅ fuld. Og så sidder vi til det her pæne arrangement, og jeg får det bare så dårligt. Så kaster jeg op ned i min egen taske. Og ned i Linse Kesslers jakke," fortæller hun.