Nu er det slut: Britney Spears skal skilles

Af: Ida Hansson

|

17/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Efter 14 måneders ægteskab skal parret skilles.

Mest læste i dag

I går startede rygterne om, at popstjernen Britney Spears og hendes mand Sam Asghari skulle skilles, og nu er det altså et faktum.

Parret skal skilles efter 14 måneders ægteskab grundet 'uoverensstemmelser i ægteskabet'. Det skriver blandet andre The Sun.

Få timer efter at rygterne begyndte at svirre, ansøgte den 29-årige skuespiller og danser Sam Asghari officielt skilsmisse.

Årsagen til deres forestående skilsmisse er endnu ikke afsløret, men rygter siger, at utroskab spillede en rolle.

Sam nævnte "uoverensstemmelser i ægteskabet" som sin grund til at afslutte forholdet, ifølge TMZ. Han anførte også deres separationsdato som den 28. juli 2023.

Kilder har anklaget Britney for at være utro mod Sam, selvom hun ikke har adresseret nogen for at bekræfte eller afkræfte det.

"Britney og Sam er gået fra hinanden. Hun er overbevist om, at hun ikke var utro. De to har ikke været sammen i et stykke tid, og det fik endelig en ende efter et stort eksplosion," fortalte en insider tidligere onsdag til ET Online.

Hverken Britney eller Sam har offentligt talt om bruddet.

Britney dukkede igen op på Instagram sent onsdag aften efter en to-dages pause for at dele et mærkeligt opslag.

Hun lagde et billede op, hvor hun rider på en hest på en strand, og skrev i billedteksten: "Køber en hest snart!!! Så mange muligheder, det er lidt svært!!! En hest der hedder Sophie og en anden der hedder Roar??? Jeg kan ikke bestemme mig!!!" Skal jeg slutte mig til kammeratskabet og tage en pink cowboy på??? Uanset hvad tror jeg, jeg fandt mit søde sted med Roar!!!"

Parret blev sidst set sammen på en tur til Cabo, Mexico, hvor de hver især virkede ulykkelige.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig