Nu er det slut: Dette sker for sidste gang i år ifølge DMI

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nok sidste gang i år, at danskerne kommer til at opleve det.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at danskerne har oplevet noget af en blandet landhandel i henhold til vejret i de seneste par måneder.

Sommersæsonen bød på masser af nedbør, men efteråret til gengæld har budt på et par sommerlige dage, og her er i dag, torsdag, ingen undtagelse.

Et markant lavtryk bevæger sig i disse dage fra det skotske hav mod Norskehavet, og dets påvirkning på Danmarks vejr er ikke til at overse. 

Med dette lavtryk følger en strøm af varm og fugtig luft, der strømmer op over Danmark fra syd. 

Det medfører, at der vil være højtliggende skyer over landet, men det til trods forventes der ikke signifikant nedbør.

Torsdag morgen oplever østlige områder af Sjælland og de nærliggende øer lokal dis og tågebanker, mens resten af regionen kan glæde sig over solskin i varierende grad. 

Dem der befinder sig i Jylland kan se frem til en skyet dag, hvilket ikke ligefrem er noget sjældent syn på denne tid af året.

Temperaturerne derimod vil være markant højere, end vi kender dem fra slut september, og vi kan forvente hele 23 grader østpå, mens de vestlige regioner vil opleve temperaturer, der er et par grader lavere. 

Dette er op til 5 grader over normalen for september måned. Det betyder altså også, at dem der er vilde med at gå i shorts og nederdel skal udnytte dagen, da det ikke er garanteret, at det bliver så varmt igen i år.

Allerede i morgen fredag bliver det ‘kun’ 20 grader, og i weekenden bliver det ikke ligefrem varmere.

Det fremgår ikke fra DMI’s prognoser, at det igen i år bliver hele 23 grader, hvorfor det lader til, at de varme temperaturer synger på sidste vers torsdag.

Anbefalet til dig