Nu er det slut: Elsket DR-profil stopper i populært program

03/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Nu er det slut for den ellers populære DR-ekspert.

Mest læste i dag

DR-programmet ‘I hus til halsen’ har været en stor succes med eksperter Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist.

Men det er ikke den trio, der skal drive programmet videre i dets 12. udgave, der vil blive sendt i starten af 2024.

Kalle Thesbjerg overtager nemlig Søren Vesters rolle i programmet, når næste sæsons huse skal klargøres til salg.

Sådan skriver DR i en pressemeddelelse.

’I hus til halsen’ har sæson efter sæson hjulpet familier gennem svære situationer, hvor et hussalg nærmest har virket umuligt. 

I programmet hjælper tre eksperter familier med at komme videre i livet, efter de har siddet fast i et hus, de ikke har kunnet sælge.

I den kommende sæsons ekspertudskiftning vil Kalle Thesbjerg overtage Søren Vesters kreative tjans, da han selv har valgt at trække sig fra programmet:

“Søren Vester har ønsket at stoppe med ’I hus til halsen’ og bruge mere tid med familien og egen have. Det respekterer vi selvfølgelig og takker for de mange år. Derfor har vi nu været ude og lede efter en ny kreativ ildsjæl og vært til programmet. Valget er faldet på Kalle Thesbjerg, som er fuld af gode indretningsideer, men samtidig også har en lune og omsorg, som passer godt til lige netop vores program”, lyder det fra Anna Askov, der er redaktør på DR og ’I hus til halsen’.

Kalle Thesbjerg glæder sig til at være ny mand i programmet, som den kreative ekspert og vært:

“Jeg glæder mig helt vildt til at lave ’I hus til halsen’. Jeg elsker at lave TV, og at få lov til at tage stafetten videre fra Søren og blive en del af hele ’I hus til halsen’-familien er virkelig noget, jeg er stolt over. Jeg har snart 30 års erfaring med at designe, indrette og finde på, og med Line, Dennis og hele holdet i ryggen føler jeg mig helt tryg i at overtage designdelen og værtsrollen. Jeg er sikker på, at vi får gjort en masse mennesker glade, både dem der skal have solgt deres hus og dem hjemme i stuerne”, udtaler han.