Nu er det slut for Lene Beier: "Det har været en kæmpe fornøjelse"

12/05/2021

Sarah Steenfeldt

Lene Beier har været vært på Hjem til gården, gennem alle 5 sæsoner - men nu er det slut. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Lene Beier har kendt til den triste nyhed et stykke tid.

Mest læste i dag

Når det ultra-populære TV 2-program ruller over skærmen på søndag, så er det med at nyde det - for det bliver nemlig det sidste afsnit nogensinde.

Efter fem sæsoner har TV 2 nu bekræfter over for Ekstra Bladet, at der ikke kommer flere sæsoner. Det betyder derfor også at det er helt slut for Lene Beier, der har været vært gennem de fem sæsoner af programmet. 

Det er dog med al sandsynlighed ikke kun Lene Beier der er ærgerlig over beslutningen - der er sikkert også en del seere, der ikke er enig i den. Der plejer nemlig at være omkring en halv million seere, sødag efter søndag, når TV 2 blænder op for programmet.

På søndag er sendes finaleafsnittet af femte sæson, og det sætter dermed et punktum.

Er man blandt dem, som endnu ikke har set hjem til gården, så følger man i programmet 14 beboere, der flytter ind på gården. Her skal de indgå i et fællesskab, men også i et spil, hvor man høster, som man sår - og kun én beboer kan til slut tage en halv million kroner med sig hjem.

Plads til fornyelse og nye formater

Hver af de fem sæsoner har haft sit helt eget særlige præg, og Dorthe Thistrup der er kanalchef på TV 2, kalder det for "fem fantastiske sæsoner" - men fortæller i samme ombæring, at der nu skal gøres plads til nye formater.

"Vi har været meget glade for at have Hjem til gården i vores portefølje af programserier på TV 2 PLAY og TV 2, men der skal være plads til fornyelse og forandring, og det er tid til at gøre plads til nye og spændende formater, som vil vække lige så stor interesse hos seerne. Nu glæder vi os til at sende det sidste finaleafsnit, hvor det afsløres, hvem der bliver årets vinder af 'Hjem til gården' og den halve million kroner," lyder det fra hende til Ekstra Bladet.

Porgrammets vært, Lene Beier, har kendt til nyheden i et stykke tid - men er ærgerlig over, at eventyret nu er forbi.

Til Ekstra Bladet fortæller hun, at hun synes det er vildt ærgerligt og at det har været et fedt program at lave. Hun understreger samtidig, at det er sådan "gamet" er - og at der så sikkert kommer noget andet godt.

Også på sin Instagram-profil sætter Lene ord på beslutningen.

"Gåtur i regnen bag regnskoven i Randers. Undervejs fik jeg talt en del i telefonen med jounalister, som ville høre min mening om, at “Hjem til gården” ikke skal produceres igen. Og jeg kan kun sige, at det er selvfølgelig er ærgerligt, men, at det har været en kæmpe fornøjelse - og, at jeg har nydt at være med hvert eneste år!," lyder det fra hende, hvorefter hun fortsætter:

"Mega dygtige kollegaer og fantastiske deltagere har alle givet sig fuldt ud og leveret underholdning i topklasse. Så tak for 5 spændende sæsoner - og tak til alle jer der har set med. Nu må vi se, hvad fremtiden bringer."

Du kan se sidste afsnit af Hjem til gården på søndag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Du kan se hele Lene Beiers opslag på Instagram her.

 

 

Anbefalet til dig