Nu er det slut: Petra Nagel siger farvel

Af: Ida Hansson

|

16/08/2023

Nyheder
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Nu er det tid til at takke af.

Lige nu læser andre også

Nu er det snart tid til, at Petra Nagel skal sige farvel til 'Go Aften Live'. 

Der venter nemlig en anden hverdag for den populære tv-vært. Hun skal nemlig snart på barsel, da hun venter sit og manden, Asbjørn Munks, tredje barn. I forvejen har parret Pelle Emil på fem år og Rosa på to år.

Derfor siger hun nu snart farvel for en stund. 

Hendes afløser er allerede fundet, det har TV 2 afsløret i en pressemeddelelse.

Og det er bestemt ikke et ukendt ansigt, der vil tage over for Petra Nagel det kommende års tid.

Seerne kan nemlig se frem til at se Divya Das som vært på programmet. 

Efter mere end seks år som TV 2-korrespondent - de seneste to år som EU-korrespondent i Bruxelles - vender Divya Das tilbage til Danmark, hvor hun fra 1. september afløser Petra Nagel. Divya Das, der er uddannet geograf fra Københavns Universitet, har siden 2006 været ansat på TV 2.

Og det er noget, som Divya Das ser frem til. 

"'Go' aften Live' er et program med tid til fordybelse, og efter de seneste mange år i udlandet med nyheder i højt tempo bliver det spændende og udfordrende at kaste sig over et andet tv-format. Jeg glæder mig til igen at arbejde med en af de mest interessante discipliner inden for journalistikken - nemlig det gode interview. Dér, hvor nærvær og nysgerrighed er altafgørende," lyder det fra Divya Das og fortsætter:

"Jeg kan fornemme, at det er en superambitiøs og stærk redaktion, jeg kommer hjem til, og så kender jeg en del af mine kommende kolleger rigtig godt i forvejen. Så selvom jeg er ny på Go’-holdet, så føles det allerede velkendt." 

Anbefalet til dig