Nu er X-Factor for alvor i gang: Særligt to deltagere i fare for at ryge ud

27/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

De tre dommere kan se frem til endnu en fredag, hvor de skal kæmpe om seernes gunst og dermed sejren over de to andre. Foto: TV2
Fredag skal endnu en solist eller gruppe forlade X-Factor.

Mest læste i dag

Efter det første liveshow var der ikke mange, som troede på, at Smokey Eyes vil nå til tops i X Factor.

Dommerne Blachman og Oh Land var heller ikke videre begejstrerede for duoens første optræden på live-scenen, og Danske Spil vurderer, at gruppen på nuværende tidspunkt står svagest i deltagerfeltet.

Det fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse. 

”Smokey Eyes leverede virkelig flot op til liveshows, og derfor kom det også som en overraskelse, at de ikke fik mere ros af dommerne efter deres første liveoptræden. Vi er spændte på at se, hvad Ankerstjerne og Smokey Eyes har forberedt til på fredag, men vi spår ikke duoen de store vinderchancer”, siger oddssætter i Danske Spil Peter Emmike.

Også den unge solist Mathilde Caffey må kæmpe for sin videre deltagelse, forudser Danske Spil. Efter seernes stemmer var talt op sidste fredag, måtte hun en tur farezonen, og Caffey nåede kun videre, da Ankerstjerne valgte at sende solisten over 23 år, Nicklas Mietke, hjem.

”Mathilde skal rejse sig efter sin første optræden, hvor hun var tæt på at ryge ud. Selvom de unge solister traditionelt står stærkt, er hun oppe mod andre artister, der leverede imponerende sangpræstationer til første liveshow. Vi forudser, at det bliver svært for Caffey at matche de andre deltagere, selvom hun uden tvivl har et stort potentiale”, udtaler Peter Emmike.

Favoritfeltet er fortsat det samme

Danske Spil har odds 4,50 på, at andet live-show blive endestationen for Mathilde. Kali, der sidste fredag fremførte sin egen rap, er også i farezonen ifølge Danske Spil, som giver odds 4,00 på, at han må forlade X Factor i morgen.

Modsat Kali, Mathilde Caffey og Smokey Eyes tror Danske Spil, at Alma og Magnus & Aksel, har gode chancer for at komme langt i X Factor. Oddsene på, at en af dem vinder, er sat til henholdsvis odds 2,50 og 3,25.

”Det er fortsat svært at vurdere, hvem der vinder X Factor i år. Meget kan ske endnu, men feltet snævres ind uge for uge, og vi forventer fortsat overbevisende præstationer fra både Alma og Magnus & Aksel”, siger oddsansvarlig i Danske Spil Peter Emmike.

Hvis Alma Agger skulle ende med at forlade X Factor efter liveshowet på fredag, giver det pengene 40 gange igen. Skulle andet liveshow blive exit for Magnus & Aksel, giver det indsatsen 20 gange igen.


 

 

Anbefalet til dig