Nu får det konsekvenser: Bilka reagerer på problem

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu kan kunderne ikke længere handle ind, hvis de dukker op i dette tidsrum.

Mest læste i dag

Det er ikke helt uden problemer, at være blandt de få, der stadig har åbent i denne tid. Cafeer, restauranter, barer og butikker skal fortsat have lukket, og det betyder at der strømmer kunder til Bilka - også en helt særlig slags kunder, som ikke nødvendigvis kommer for at handle. 

Derfor reagerer Bilka nu og ændrer åbningstiderne. Det skriver Sjællandske.

I den seneste tid har Bilka i Ishøj og Hundige nemlig oplevet udfordringer med særligt unge mennesker. De unge mennesker tropper nemlig op uden mundbind og bruger varehusene til at mødes og "hænge ud" - hvilket ikke er meningen.

Så allerede fra i dag - onsdag den 17. februar - har Bilka ændret sine åbningstider. Så skal du handle ind og måske plejer at gøre det om aftenen, så skal du være opmærksom på, at dørene nu lukkes kl. 21.00 - og ikke kl. 23.00 som normalt.

Løser problemerne lokalt

Bilka har ændret åbningstiderne for de to omtalte varehuse, men fortæller, at de oplever de største problemer i Ishøj. Men de lukker stadig Bilka i Hundige på samme tidspunkt, for at sikre sig, at de unge "kunder" ikke blot tager turen hertil i stedet.

Morten Willum som er Head of retail i Bilka udtaler til Sjællandske:

"Vi oplever, at langt de fleste kunder er gode til at følge anbefalingerne om brugen af mundbind. Kun overfor et fåtal af kunder bliver vi nødt til at minde dem om det. Derudover findes jo de kunder, som helt er fritaget. Ser vi særlige udfordringer, reagerer vi på det. Vi har derfor besluttet, at Bilka i Ishøj og Bilka i Hundige lukker kl. 21 i stedet for kl. 23 fra onsdag, fordi vi i ydertimerne på de to lokationer har oplevet flere kunder, typisk yngre mennesker, der desværre indimellem kommer i grupper og ikke altid følger de fælles anbefalinger, der er," siger han.

Han tilføjer også, at Bilka håndterer det lokalt når der opstår særlige forhold. Men at det for nu, kun er i Ishøj at de særligt oplever denne udfordring. Derudover fortæller han også, at varehusene har åbningstider der gør at kunderne kan fordeles over hele dagen - hvilket er vigtigt, men derfor kan åbningstiden ud på de sene aftentimer også godt begrænses.

Det er ikke længe siden, at formand Cliff Præstegaard for HK handel Østjylland også oplevede problemer i Bilka. Da han tog en tur ud til Bilka i Tilst, oplevede han mange familier trodse anbefalingerne og handle mange sammen - og mange som om det var en "hyggetur".

Det kan du læse mere om her: 

 

Anbefalet til dig