Nu gør de det officielt: Tobias Dybvad og 'Vild med dans'-stjerne deler kæmpe nyhed

24/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Mathias Eis/Ritzau Scanpix
Nu er sløret løftet.

Mest læste i dag

Michael Olesen er vant til at slå sine folder på dansegulvet i det populære underholdningsprogram ‘Vild med Dans’, mens Tobias Dybvad er kendt fra flere programmer, der har rullet over skærmen - heriblandt han eget 'Dybvaaaaad'.

Men inden længe får du muligheden for at se dem tørne ud sammen. 

Et nyt billede fra Michael Olesens Instagram-story løfter nemlig sløret for, at de to kendisser har slået hovederne sammen, for at lade et nyt projekt se dagens lys. 

Det kan du se ved at trykke her

Det er endnu uvist, hvilket projekt, der inden længe løber af stablen, men på billedet ses danseren og komikeren ved siden af hinanden, mens smilene ikke er til at overse på de to tv-kendissers læber. 

Noget tyder altså på, at de evigt populære personligheder har gang i nogle sjove ting. 

Danskerne må dog væbne sig med tålmodighed, for i skrivende stund vides det ikke, hvornår de næste informationer, hvad angår projektet fra Michael Olesen og Tobias Dybvad, dukker op. 

I mellemtiden kan du varme op ved at se nogle af Tobias Dybvads andre sjove programmer.

Komikeren, der har cementeret sig som en af Danmarks sjoveste komikere og underholdere, har blandt andet lagt vejen forbi en masse lande med en række danske kendisser i det populære TV 2-program ‘Verdensmænd’. 

Her ser man igen Dybvads komiske timing og levering, når han, Bo Brønnum, der også går under navnet ‘Bo Lydmand’ og en anden kendis besøger en masse forskellige steder i den store verden. 

Og deres evne til at observere de absurde og sjove aspekter af hverdagen i udlandet er en kilde til konstant morskab i de populære programmer.