Nu har Albert Dyrlunds forældre udtalt sig

Nu har Albert Dyrlunds forældre udtalt sig, efter at de onsdag mistede deres søn i en tragisk faldulykke i Italien.

Onsdag fik 22-årige Albert Dyrlunds forældre overbragt den hjerteskærende besked om, at deres søn var afgået ved døden. YouTube-stjerne styrtede ned fra et bjerg i Italien og døde på stedet.

Nyheden om den danske YouTubers død spredte sig i danske og udenlandske medier fredag. Siden da er det væltet ind med rørende beskeder fra såvel kendte som ukendte personer. Fælles for dem alle er, at Albert Dyrlund på en eller anden vis har været en del af deres liv.

Blandt andet har et stort antal danske YouTubere delt rørende hilsner og minderige billeder på sociale medier. Mange af dem er blevet nære venner med Albert, efter at have lavet videoer sammen.

Læs også

Medie: Albert Dyrlund sprang over et hegn

De mange rørende hilsner er også nået frem til Albert Dyrlunds forældre, hvilket sætter et smil på læben i en ellers vanskelig tid. Det fortæller de til Ekstra Bladet.

"Vi vil gerne takke for alle de kærlige og varme ord, som folk har skrevet om Albert, efter han ikke længere er blandt os," skriver Alberts forældre, Vivi og Kenneth, i en besked til Ekstra Bladet.

"Vi er i dyb sorg, men det varmer trods alt at høre, hvor meget Albert har betydet for så mange mennesker. Vi sender en særlig tak til alle hans fans og følgere," skriver de også.

Den tragiske ulykke, der kostede den kun 22-årige YouTube-stjerne livet, indtraf på vandreturen Forcella Pana, der ligger nær udsigtspunktet Seceda i Sydtyrol.

Ifølge Albert Dyrlunds amerikanske ven Tucker Doss, der var med oppe på bjerget, forsøgte Albert at være 'ekstra forsigtig'. Alligevel endte han med at glide i det våde græs, hvorefter han faldt mere end 200 meter ned ad bjerget.

Kort tid efter ankom en redningshelikopter til stedet, men der var ikke noget at gøre. Den kun 22-årige Albert Dyrlund blev erklæret død på stedet.

Læs også

Kendt tv-vært lider flere uger efter coronasmitte