Nu har Christian Eriksens kæreste udtalt sig

Foto: Shutterstock

Christian Eriksens kæreste, Sabrina Kvist Jensen, udtaler sig for første gang siden den tragiske lørdag.

Det er umuligt at sætte sig ind i det sted, som Christian Eriksens kæreste Sabrina Kvist Jensen befandt sig i, da hun så sin partner og faren til sine børn falde sammen midt på banen.

Uvidende kunne hun blot stå og se til, mens hun blev trøstet af både landsholdsanfører Simon Kjær samt målmand Kasper Schmeichel.

Læs også

Læge afslører: Det sagde Christian Eriksen, da han kom til live igen

Heldigvis kunne hun glæde sig over, at Christian blev vækket til live ganske hurtigt, og at han efter en operation nu er ved godt mod og helbred.

I dag udtaler hun sig også for første gang til medierne siden hændelsen skete, og det sker i forbindelse med en udtalelse til det italienske medie Gazetta Dello Sport, der har været meget velinformeret om Christian Eriksens situation hele vejen igennem.

Til det italienske medie fortæller hun, at planerne nu er, at familien skal tilbringe tid sammen i Odense, hvor de vil forsøge at komme ned i gear.

“Chris har det godt. Nu er vi her, og vi har bare brug for lidt hvile og ro,” lyder det fra Sabrina Kvist Jensen til det italienske medie.

Christian Eriksen blev torsdag opereret, da han skulle have indopereret en ICD-enhed, der kan få hjertet til at slå igen, hvis det pludselig stopper.

Fredag blev han så udskrevet fra Rigshospitalet, hvor han efterfølgende tog over og spiste frokost med sin holdkammerater fra landsholdet.

Læs også

Mark fik et selvforskyldt hjertestop: Nu advarer han

 

 

 

Læs også