Nu har du chancen: 16 millioner i puljen

09/5/22 09:04

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det var 2 heldige sjællendere der vandt Millionærgarantien i lørdags. I denne uge er puljen endnu større.

Selvom der ikke blev udløst en førstepræmie i lørdagens Lotto trækning, skal der vanen tro findes to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Aftenens første heldige vinder havde købt sin kupon hos vores forhandler Bilka Slagelse, Butik 1656. Aftenens anden vinder havde spillet med via sit PLUS-abonnement fra Hellerup.

Sidste gang en heldig spiller fra Hellerup vandt Millionærgarantien, var tilbage i 2020. Året efter, i 2021, var også sidste gang en spiller fra Slagelse blev millionær af at spille Lotto.

På lørdag er der 16 millioner kroner i puljen, hvis de syv rigtige vindertal rammes. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vindertal uge 18: 5, 7, 12, 14, 24, 26, 28

Tillægstal uge 18: 21

Tabte sin vinderkupon

For en mand fra Falster i slut 50'erne blev vejen til sækken med guld lidt mere besværlig end normalt. Han havde gået rundt som millionær i flere dage uden at kunne bevise det, fordi han havde mistet sin pung, som uheldigvis indeholdt hans vinderkupon fra Eurojackpot trækningen fredagen før.

”Jeg har den der app på telefonen, hvor man kan tjekke sin kupon. Og så stod der pludselig 1,245 millioner på den. Men jeg havde tabt min pung. Så der gik en uge, før det rigtigt passede”, siger manden, der har valgt at være anonym.

Han plejer at købe ”en lille Eurojackpot kupon”, som han selv kalder det, når han hver fredag morgen går i Brugsen for at købe morgenbrød til sig selv og resten af familien.

Han har tanker om at sælge sin virksomhed og gå på pension, men den plan fandtes også før, han blev millionær.

”Det hele bliver lidt nemmere nu, for hvis nogen vil give mindre for den end planlagt, så betyder det ikke det store, når man har ekstra penge i banken,” sagde den glade vinder.