Nu har Niarn fået ny nyre: - Jeg sidder bare og tuder

Af: Thea Andersen

|

23/01/2024

Nyheder
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Rapperen har fået et frisk organ og livet tilbage.

Lige nu læser andre også

Niels "Niarn" Roos skulle have været på sin landsdækkende turné 'Himmelfarten' sidste år, men den blev han nødt til at aflyse grundet en nyresygdom.

Det er nu to et halvt år siden, at han under et besøg hos lægen fik beskeden om, at en autoimmun sygdom havde nedbrudt hans nyrer.

Det førte først til, at han begyndte i dialyse, ifølge B.T.. Men i sommeren 2023 blev det klart, at behandlingen ikke var nok. Han skulle have en ny nyre via en transplantation.

Og det har han fået nu.

Den glædelige nyhed fortæller han på sin Instagram-profil.

"Tilbage i spillet med et frisk organ," lyder det.

I den nye episode af podcasten 'Let's do Niarn & Geo' fortæller han om hele transplantationen.

"Jeg har grædt meget på det sidste - altså glædestårer," fortæller rapperen til sin gamle ven, Geo. Han fortæller desuden også, at han for første gang i lang tid har kunne rumme at lytte til en sang, og derfor satte sig ned på en bænk i Fælledparken bare for at lytte.

"Jeg sidder der bare i et kvarter nede i Fælledparken på en bænk, og jeg sidder bare og tuder. Og jeg sidder og smiler samtidig. Folk kommer forbi med barnevogne og joggere og alt muligt, og jeg sidder bare og tuder. Og jeg sidder og smiler til dem alle sammen. Hvis de kigger ned på mig, så sidder jeg bare med tårer høvlende ned af kinderne og smiler til dem alle sammen. Fordi for første gang i flere år er jeg bare lykkelig," fortæller han ifølge Her & Nu.

Anbefalet til dig