Nu igen: DMI varsler sne og vind af stormstyrke

24/02/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Selvom mandagen starter forholdsvis mildt ud, så bliver det ikke nogen sjov dag.

Mest læste i dag

Da de fleste danskere stod op i morges, var der nok mange der glædede sig over, at der var lyst, ingen regn og ingen blæst.

Desværre så varer det ikke ved sådan, da det i dag kan gå hen og blive rigtig modbydeligt vejr.

Ifølge DMI så skal vi forberede os på lidt af hvert i løbet af dagen. Til at starte med, har DMI udsendt en kategori 1-varsel for voldsomt vejr, som skulle begynde hen på formiddagen.

DMI skriver, at der kommer stormende kuling fra vest med vindstød af stormstyrke. Vindstødene betyder, at tagsten kan blæse ned fra huse, store grene kan knække og træer kan vælge ud på vejene.

Der er derudover stor sandsynlighed for, at broer kan blive lukket ned for trafik.

Sne i aften

Foruden varslerne fra DMI, så tager vi også hul på en mandag, hvor der er risiko for snefald. Først på dagen får vi dog nogen eller en del sol, men senere på dagen vil der både komme regn og blæst.

I aften og i nat forventes der at blive overskyet, og der kommer både regn, slud og lokalt kan det ende med tøsne flere steder i landet. I nat vil temperaturen falde til mellem 0 og 5 grader.

I løbet af ugen vil temperaturen generelt falde, og onsdag kan der blive helt ned til -5 grader om natten. Så denne uge bliver en uge, hvor det er en god ide at tænde op for varmen, sørge for at passe på ude i trafikken og pakke sig godt ind i tøj.

 

Anbefalet til dig