Nu kan danskerne få op til 45.000 kroner i tilskud

13/11/20 11:22

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Med en helt ny pulje er det nu muligt som dansker at få op til 45.000 kroner i tilskud.

Indeholder affiliatelinks

Det kan i rigtig mange tilfælde være dyrt som dansker at få varme i sit hjem, og endnu dyrere hvis man skal have udskiftet sin gamle varmekilde. Nu er der dog hjælp at hente, da et såkaldt Bygningspulje vil hjælpe danskere med at få erstattet deres varmekilde meget billigere.

Klik ind og se hvor meget du kan spare med en varmepumpe

Helt præcist er der tale om, at danskerne kan få mellem 22.000 - 45.000 kroner i tilskud, hvis du får eksempelvis får udskiftet din varmepumpe.

“Vi har beregnet tilskudssatserne ud fra markedspriserne på det pågældende tiltag. Og det svarer cirka til 30 procent af det, det koster at få en håndværker til at lave de,” lyder det fra Katharina Meyer der er fuldmægtig i Energistyrelsen ifølge Ritzau.

Der er dog enkelte krav, hvis man skal have det høje tilskud.

For det første må man ikke selv foretage arbejdet. Du skal altså have folk til at lave arbejdet for dig. Derudover så skal du påbegynde arbejdet senest to år efter, at du har få tilsagn om tilskud fra Bygningspuljen.

Se hvor billigt du kan få en varmepumpe

Hvis du står og overvejer at anskaffe eller udskifte din varmepumpe, så bør du ikke vælge det første tilbud du finder. I stedet bør du finde flere tilbud og sammenligne dem.

Du kan få hjælp til dette via Tjenestetorvet, hvor du helt uforpligtende kan få tre tilbud på varmepumper. Du behøver ikke tage imod tilbuddene, hvis de ikke passer til dig og din økonomi, men det er helt gratis og uforpligtende at tage et kig.

tre tilbud her og se hvor mange penge du kan spare på en varmepumpe