Nu kan Dennis Knudsen ånde lettet op: Det er slut

Nyheder
PR - Billet.dk.
Nu kan kendisfrisøren endelig vinke farvel til sin frygt.

Mest læste i dag

En penthouse lejlighed på 5. sal, har dannet rammerne om Dennis Knudsen og sønnen Lucas' hjem. Men det er nu snart slut.

Lejligheden nær Fisketorvet er nemlig solgt, til intet mindre end 17,4 millioner kroner.

Dennis knudsen betalte selv 16,9 millioner kroner for lejligheden. Det skriver SE & HØR.

Det tog ikke længe at sælge lejligheden, faktisk kun 14 dage. Dennis Knudsen skal dog ikke flytte langt - det bliver nemlig en lejlighed i samme ejendom, der bliver den lille families nye hjem.

Den nye lejlighed er beliggende på 1. sal og det er der en helt særlig grund til. Dennis Knudsen er nemlig frygteligt bange for, at sønnen Lucas skal falde ud fra 5. sal - og derfor flytter de to simpelthen nogle etager ned.

"Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal, siger Dennis Knudsen, som elsker området og derfor vil finde en lejlighed på 1. sal," lød det tidligere fra Dennis Knudsen.

Han fortæller også, at han bestemt var blevet boende, hvis ikke han havde børn. Men nu hvor der heller ikke går længe før han bliver far til to, så er det på tide at sælge. 

Udvider familien

Inden længe, kan han nemlig også se frem til, at blive far til to.

Hvis alt går vel, så bliver det til maj måned, at Dennis Knudsen kan kalde sig for far til to. Der kommer nemlig snart endnu en søn til verden.

Lucas kom til verden ved hjælp af en amerikansk rugemor. Ægget stammede fra en ægdonor, og sæden kom fra Dennis Knudsen selv. Her anden gang er lillebror blevet til, på præcis samme vis, som nu to-årige Lucas.

Kønnet har Dennis Knudsen selv valgt, og det er til maj, at tomandsholdet bliver udvidet til en trio.

“Selvfølgelig ville det være fantastisk med en lille prinsesse, men jeg håber, at drengene bliver et lille mangeteam med samme interesser, så de rigtig kan få glæde af hinanden,” fortæller han.

 

 

Anbefalet til dig