Nu kan du glæde dig til Philip Faber i en helt særlig rolle

24/11/20 10:31

Sarah Steenfeldt

Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Nu kan du snart se den folkekære komponist i en helt særlig jule-rolle.

Han har været et af Danmarks mest populære ansigter i år, hvor han i en meget anderledes tid, har samlet danskerne omkring Fællessang på DR. Nu kan du se frem til, at han juleaften også dukker op på skærmen, for at samle danskerne om julehyggen. 

 Han skal nemlig være “julenisse” og føre danskerne gennem alle de programmer, der bliver sendt på DR juleaften. Det afslørede DR på et pressemøde i går. 

“Vi vil gerne skabe følelsen af, at der er nogen hjemme på DR juleaften, nu hvor flere er alene og adskilte, fortalte vært Mette Blume Rieck. 

Derfor holder Phillip Faber danskerne med selskab hele dagen, når han lægger op til de forskellige programmer der bliver sendt i løbet af dagen. Juleaften bliver der sendt en helt særlig udgave af aftenshowet, hvor Mette Blume Rieck selv skal arbejde. 

Hun afslører, at der kommer flere store kendte personligheder på besøg, hvor de sammen vil fejre forskellige juleminder og traditioner.

Hun afslører også at der sidst på aftenen bliver sendt en rigtig god film - og at det altså er Phillip Faber der skal binde hele herligheden sammen i løbet af dagen og aftenen, den 24. december. Det skriver BILLED-BLADET.

Der er mere fra DR i tv-godteposen

DR afslørede i går flere programmer, som danskerne kan se frem til.

Blandt andet kan danskerne holde nytårsaften i selskab med Tina Müeller og Mads Steffensen på DR 1.

Derudover kan danskerne også se frem julehygge med Timm Vladimir, hver søndag i december. Der skal den folkekære vært, nemlig hygge med danskerne i programmet Det magiske juleværksted. Her giver han sammen med sine gæster, danskerne inspiration til julehyggen. I programmet vil der blandt andet blive bagt, klippe-klistret og lavet hjemmelavede julegaver.

Hver søndag i advent er han og hans gæster med til at give inspiration til julehyggen, for i programmet skal der blandt andet bages, laves hjemmelavede julegaver og klippe-klistres, og så vil der også være højtlæsning af gode gamle julefortællinger.