Nu kan prins Christian ånde lettet op

Nyheder
Prins Christian her afbilledet af sin mor i anledning af prinsens fødselsdag 15. oktober sidste år. Foto: H.K.H. Kronprinsessen
Efter flere udsættelser, så sker det endelig.

Mest læste i dag

Siden coronavirussen kom til Danmark, har skiftede forsamlingslofter og andre restriktioner gjort livet surt for blandt andet nattelivet, køreskole-elever og konfirmanden, der venter spændt på den store dag. 

En af dem er prins Christian, der har måtte udskyde sin konfirmation af flere omgange. Det har været svært at finde en dato, hvor det hele kunne gå op i en højere endhed og konfirmationen kunne gennemføres. Nu bekræfter Kongehuset dog, at der officielt er blevet sat en dato for den store dag. Det sker i et opslag på Instagram. 

 "Lørdag den 15. maj 2021 skal Hans Kongelige Højhed Prins Christian konfirmeres i Fredensborg Slotskirke," fortæller Kongehuset i et nyt opslag på Instagram.

Tager højde for restriktioner

Endnu er det uklart, hvordan situationen ser ud, når kalenderbladet viser maj. Beskeden fra regeringen er lige nu, at Danmark er på i gang med en genåbning. Kongehuset tager dog forbehold for eventuelle ændringer, bekræftes det i opsalget. 

"Konfirmationen finder sted klokken 15.00 ved kongelig konfessionarius, biskop Henrik Wigh-Poulsen," skriver Kongenhuset og tilføjer: 

"Konfirmationen vil efterfølgende blive fejret privat med respekt for de gældende restriktioner." 

Kirken kender den kongelige familie særdeles godt. 

"Slotskirken har dannet ramme om adskillige kongelige konfirmationer, og det var således også i dette kirkerum, at Hans Kongelige Højhed Kronprinsen i år for 40 år siden blev konfirmeret," afsluttes opslaget på Instagram. 

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig