Nu kan tre jyske brødre juble: De blev de sidste

17/01/2022

Julie Møller

Foto: Shutterstock.
Årets sidste vinder er fundet.

Mest læste i dag

Skrabejulekalenderen er en klassiker, og hvert år er der i alt fem gange 1.000.000 kroner på spil.

Kalenderen skulle vise januar 2022, før den sidste vinder meldte sig. Men nu har Danske Spil fundet alle fem vindere af hovedgevinsterne på julekalenderen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den sidste vinder er dog ikke kun en enkelt person, men en lille spilleklub bestående af tre brødre fra Skive Kommune.

"Vi er faktisk en lille spilleklub, der har spillet sammen i 40 år. Så vi er faktisk tre, der skal dele gevinsten," fortæller vinderen. 

"Vi startede med at tippe, men i dag er det både Lotto og skrabelod og lidt forskelligt, som vi spiller. Så skiftes vi til at vælge, hvad vi skal spille, og i denne omgang var det mig. Så jeg valgte skrabejulekalenderen, og det var jo meget godt," griner midtjyden.

"Vi har ikke så travlt"

En undersøgelse fra Danske Spil viser, at 39 procent af dem, der køber en julekalender, skraber felterne før tid.

De tre brødre hører dog ikke til den kategori, for skrabekalenderen har ligget og ventet i flere uger.

Foto: Shutterstock.

"Vi har ikke så travlt, vi er jo bare tre pensionister. Så jeg fik den først skrabet her forleden og så blev jeg jo rigtig glad, da jeg kunne tælle de 10 juletræer."

Da manden havde skrabet julekalenderen og konstateret, at gevinsten var af højeste kaliber, skyndte han sig at ringe til brødrene.

"Jeg ringede dem selvfølgelig op med det samme, vi har jo alle sammen vundet og skal dele præmien. Og det er jo rigtig sjovt, for vi har aldrig vundet mere end et par tusinde kroner før, så det er meget stort," fortæller den glade vinder.

Hvad pengene skal bruges på, er endnu ikke besluttet, men én ting er dog helt sikker.

"Vi plejer altid at rejse sammen hele familien, så når corona engang tillader det, så skal den da have hele armen. Og så skal vi selvfølgelig rigtig forkæle alle børnebørnene."

 

 

Anbefalet til dig