Nu kommer DMI endelig med den melding, alle har ventet på

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu melder DMI endelig om sommerligt vejr.

Lige nu læser andre også

Selvom det er mere end to uger siden, at der blev taget hul på sommeren, så har der ikke været meget sol og sommer over juni måned.

Det ser der heldigvis ud til at blive lavet om på meget snart.

Ugen, som netop er begyndt, starter med mildt vejr, hvor både solskin og byger præger billedet. Specielt i den centrale, østlige og nordlige del af Jylland kan der forventes kraftige byger med mulighed for torden i eftermiddagstimerne.

Temperaturerne vil ligge mellem 15 og 20 grader, og vinden bliver svag til jævn.

Sådan skriver DMI.

Natten til onsdag bringer et større regnvejr sig op over Østersøen og Bornholm, hvor der forventes betydelige mængder regn.

Hvor meget af landet, der vil blive ramt, er endnu usikkert, da regnvejrets bane stadig er ubestemt. Samtidig opbygges en højtryksryg over den sydlige del af Nordsøen, som bevæger sig sydøst ind over Nordtyskland.

Onsdag morgen starter vådt på Bornholm, men resten af landet kan se frem til en flot dag med tørt vejr. Dog bliver det en smule køligere, og vinden tager til fra vest.

Håb om sommerligt vejr i slutningen af ugen

Mod slutningen af ugen ser vejrudsigterne mere lovende ud med udsigt til næsten sommerlige dage.

Solen vil skinne og det holder tørt.

Temperaturerne stiger, og fredag forventes mellem 18 og 23 grader, hvilket giver håb for dem, der længes efter mere sommerligt vejr.

Udsigt til Sankt Hans

Det er stadig for tidligt at forudsige vejret præcist for næste weekend, hvor Sankt Hans skal fejres, men du kan følge skarpt med i DMI's 7-døgnsudsigt.

Anbefalet til dig