Nu løfter de sløret: Her åbner 4 nye Rema 1000 butikker

Af: Mie M.B

|

01/02/2024

Foto: Shutterstock
De første af de fire nye butikker forventes at åbne den 22. februar

Mest læste i dag

Rema 1000 har siden slutningen af november udvidet deres tilstedeværelse markant på det danske marked med åbningen af syv nye butikker, som tidligere var en del af Aldi-kæden. Disse nye tilføjelser har primært fundet sted på Sjælland, med butiksåbninger i byer som Ringsted, Skibby, Sorø, Nykøbing Sjælland, og Roskilde på Søndre Ringvej. Det skriver Dagligvarehandlen.

Februar måned ser fortsat væksten for Rema 1000, idet kæden planlægger at introducere yderligere 10 butikker. Blandt disse åbninger er en anden butik i Nykøbing Falster inden for få måneder, samt en ny i Hundested. Denne ekspansion inkluderer også Hanstholm, Holbæk, Allingåbro, og Ringe, hvor fire åbninger allerede har været annonceret tidligere.

Interessant nok udvides listen over nye byer, hvor Rema 1000 vil gøre sin entré, med Ebeltoft, Faxe, Blokhus, og Middelfart. Ebeltoft, en by der oplever en markant stigning i antallet af turister i sommerperioden, vil den 22. februar byde velkommen til en ny Rema 1000-butik, ledet af købmændene Henrik Nymark og Heine Petersen. Den samme dag vil Michael Møgelgaard Christensen åbne dørene til butikken i Faxe.

Februars ekspansion kulminerer den sidste dag i måneden med åbningen af to yderligere butikker. Michael Mundeling vil tage roret som købmand på Odensevej i Middelfart, mens Brian Toft Pedersen vil stå i spidsen for den nye butik i feriebyen Blokhus.

Jonas Schrøder, kommunikationschef for Rema 1000, udtrykte sin entusiasme på det sociale medie X: "Velkommen til alle kunder og stort tillykke til alle købmænd med de nye butikker."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig