Nu løfter Dennis Knudsen sløret: Det skal lillebror hedde

Nyheder
Foto: PR - Billet
Han afslører også, at storebror Lucas er blevet dygtig til at sige lillebrors navn.

Mest læste i dag

Nu går der ikke længe før Dennis Knudsen kan kalde sig far til to. 

I slutningen af maj, sætter Dennis Knudsen og sønnen Lucas kursen mod USA hvor de skal hente lillebror. Planen er nemlig at han kommer til verden i slutningen af maj.

Lillebror er blevet til på samme måde som sin storebror Lucas, nemlig ved hjælp af en ægdonor. Det er endda den samme kvinde, der også bar Lucas, som bliver to år til juni.

Den snart to-årige dreng glæder sig til at blive storebror - så meget, at han allerede kan sige lillebrors navn. Det skriver BILLED-BLADET.

Har solgt hjemmet

Der går heller ikke længe, før at den lille familie flytter. Dennis Knudsen har nemlig netop solgt sin lejlighed.

En penthouse lejlighed på 5. sal, har dannet rammerne om hjemmet, men nu er det slut - den er nemlig solgt for intet mindre end 17,4 millioner kroner.

Dennis knudsen betalte selv 16,9 millioner kroner for lejligheden. Det skriver SE & HØR.

Det tog ikke længe at sælge lejligheden, faktisk kun 14 dage. Dennis Knudsen skal dog ikke flytte langt - det bliver nemlig en lejlighed i samme ejendom, der bliver den lille families nye hjem.

Den nye lejlighed er beliggende på 1. sal og det er der en helt særlig grund til. Dennis Knudsen er nemlig frygteligt bange for, at sønnen Lucas skal falde ud fra 5. sal - og derfor flytter de to simpelthen nogle etager ned.

"Jeg får simpelthen dårlige nerver af at bo her. Lucas, som er et år og ni måneder, kravler op alle vegne. Forleden var han selv kravlet op af barnevognen. Jeg frygter, at han klatrer op over indhegningen på altanen og falder ned fra 5. sal, siger Dennis Knudsen, som elsker området og derfor vil finde en lejlighed på 1. sal," lød det tidligere fra Dennis Knudsen.

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig