Nu meldes der ud om Jonas Vingegaard: "Vi er nødt til at..."

Nyheder
Foto: Miguel Riopa/AFP/Ritzau Scanpix
Nu bliver der meldt ud.

Mest læste i dag

Mens cykelsporten gradvist skubber grænserne for både hastigheder og konkurrencer, så stiger sikkerheden ikke tilsvarende.

Richard Plugge, der er direktør for Jonas Vingegaards hold, Visma-Lease a Bike, har udtrykt en skarp frustration over de mange nylige styrt, der har ramt hans hold hårdt.

Vingegaards styrt i Itzulia Baskerlandet førte til alvorlige skader, herunder et brækket kraveben og ribben samt en punkteret lunge. Disse skader har skabt usikkerhed om, hvorvidt han kan køre Tour de France i år.

Det skriver Cyclingnews.

"Vi må se, hvordan de restituerer som mennesker, og først da kan vi tænke på, hvornår de vender tilbage til cykling. I øjeblikket er det alt for tidligt, vi er nødt til at lade dem hvile og komme sig," udtaler Plugge til mediet.

Udover at være en vigtig mand for Visma-Lease a Bike, så er han også aktivt involveret i arbejdet med SafeR-projektet, som blev oprettet for at forbedre sikkerhedsforanstaltningerne inden for sporten.

"Manglende handling på sikkerhedsområdet gør mig trist og virkelig vred," udtaler Plugge, der er frustreret over, at implementeringen af sikkerhedsprojekterne er blevet forsinket betydeligt.

Men heldigvis er han ikke den eneste, der har den holdning.

Andre nøglefigurer i cykelsporten, herunder UCI-præsident David Lappartient og Ineos Grenadiers-teamejer Jim Ratcliffe, har begge opfordret til forbedringer af sikkerheden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig