Nu meldes der ud om julefrokoster

Foto: Shutterstock

Nu meldes der ud om årets julefrokoster.

Klokken 12.30 var der indkaldt til pressemøde hos Sundhedsministeriet i Eigtveds Pakhus. Her ville sundhedsminister Magnus Heunicke give en opdatering på coronasituationen i Danmark, hvor der i løbet af de seneste måneder har været en stigende smitte.

På pressemødet kom det blandt andet frem, at regeringen gerne vil indføre krav om coronapas på statslige arbejdspladser, og det kom også frem, at det 3. stik vil blive tilbudt til yderligere 450.000 danskere inden længe.

En rigtig positiv nyhed kom også frem på pressemødet, og det omhandler danskernes julefrokoster i den kommende månedstid.

Det bør man gøre 

DR og Danske Fragtmænd har allerede aflyst deres julefrokoster, men resten af Danmark kan fortsat tage af sted, da sundhedsmyndighederne ikke vil sætet en stopper for dette.

Helene Probst fra Sundhedsstyrelsen fortæller, at man sagtens kan holde julefrokoster, men at de opfordrer til, at man følger de smitteforebyggende anbefalinger.

"Man kan godt afholde julefrokoster, men man bør følge de smitteforebyggende anbefalinger," fortæller hun på pressemødet ifølge Ekstra Bladet.

På dagens pressemøde kom der ikke nyt ud vedrørende restriktioner, og dermed skal danskerne ikke lige foreløbigt frygte, at der bliver pålagt nye restriktioner.

Hvis smitten stiger og indlæggelserne gør det samme, er det dog ikke utænkeligt, at der vil blive genoptaget nye restriktioner.