Nu overrasker Kongehuset: Dejlig nyhed

09/04/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en dejlig melding fra Kongehuset.

Mest læste i dag

Torsdag har Kongehuset udsendt en ny oversigt over den officielle kongelige kalender.   I en lang periode har den kongelige kalender været gabende tom, men nu er der godt nyt.   Kalenderen indeholder nemlig en dejlig overraskelse, for et hurtigt blik på kalenderen afslører med det samme, at der er noget mere på programmet end der ellers har været, i denne coronatid.    I den kommende tid, er der derfor en del flere arrangmenter på programmet for Danmarks royale familie.
I dag forestår kronprins Frederik blandt andet som protektor for State of Green åbning af konferencen "The 2030 Countdown - Securing jobs, growth and people in a new green era". Konferencen afholdes virtuelt og har blandt andet fokus på, hvordan den grønne omstilling kan skabe vækst og jobs, samt hvordan man sikrer den nødvendige arbejdskraft i en grøn og digital fremtid.   Lige rundt om hjørnet venter også dronning Margrethes fødselsdag den 16. april, her kan hun nemlig fejre sin 81 års fødselsdag. 

Margrethe og Benedikte på tur 

  Den 21. april vil dronningen være fysisk til stede ved åbningen af udstillingen "Auguste Rodin - Forskydninger" på Glyptoteket i København. Dagen markerer at kulturlivet nu igen kan slå dørene op for gæsterne.    Allerede igen den 23. april vil dronningen sammen med sin lillesøster, prinsesse Benedikte, tage turen til Kolding. Her skal de to deltage åbningen af Kongernes Samling på Koldinghus, udstillingen "Christian 5. - Konge, kriger og salvet af Gud" og udstillingen "Dronningens Broderier" på Koldinghus.   Også for Mary og Frederik er der flere arrangementer i kalenderen. 
Den 15. april vil kronprinsen deltage i åbningen af det internationale fødevaretopmøde "World Food Summit - Better Food for More People".    Også kronprinsesse Mary skal på farten, da hun som protektor deltager i den officielle åbning af Forskningens Døgn 2021, som vil forgå i Naturcenter Amager i Kastrup.    Også prinsesse Isabella kan fejre sin fødselsdag, hun fylder nemlig 14 år den 21. april.        

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig