Nu på fredag: Benzin i Danmark for under 10 kroner literen

21/6/22 08:18

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Det er ikke lang tid siden, at billister i Danmark kunne tanke for 9,99 kroner literen. Nu åbner en ny tankstation op med et tilbud, du ikke vil misse.

I april genopstod det gamle tankanlæg på Assensvej 105 som en helt ny og imponerende Shell tankstation. Her overtog far, Bjarne Nikolaisen, og søn, Jacob Nikolaisen, nøglerne til den velbeliggende tankstation i Middelfart blot få kilometer fra E20.

Og efter et par måneder med mange besøgende billister og positive tilbagemeldinger indbyder de nye ejere sammen med DCC Energi, der står bag Shell tankstationerne i Danmark, nu til et brag af en åbningsfest. Det skriver Dagens.dk.

Nu på fredag den 24. juni har du mulighed for at fylde bilen med usædvanligt billigt brændstof.

Der er dog den hage, at det er i et begrænset tidsrum.

I tidsrummet fra klokken 14.00 til 17.00 koster alt Shell brændstof blot 9,99 kroner literen, når Jacob Nikolaisen og de ansatte hos tankstationen i Middelfart hjælper bilisterne på vej med brændstof og gaveposer.

"Jeg glæder mig allerede til på fredag, hvor vi sammen med kollegaerne fra DCC Energi, giver bilisterne lidt at glæde sig over. I en tid med historisk høje priser på brændstof regner jeg med, at det bliver en travl og sjov eftermiddag," siger Jacob Nikolaisen og tilføjer:

"Går det som det plejer, når Shell netværket holder åbningsfest, så bliver der tæt trafik og kø på Assensvej og de tilstødende veje i Middelfart fredag."

På fredag skal du have tålmodighed til at vente, hvis du kører efter tilbuddet. Men måske det er værd ventetiden.

For ud over tre timer med Shell brændstof til 9,99 kroner literen, byder åbningsfesten på gaveposer med blandt andet mini-Ferrarier til børnene til første 250 besøgende. Af hensyn til sikkerheden, sælger de udelukkende brændstof til bilen tank. Det vil altså sige, at du kommer til at gå forgæves, hvis du har en dunk med og ønsker at fylde den. Derudover vil mobile tanke og andre beholdere ikke være muligt.

God og fremtidssikker placering

Den nye Shell Express i Middelfart tilbyder både Shell V-Power 100 oktan benzin og diesel og Shell FuelSave 95 blyfri og diesel. Hertil kommer en nyrenoveret vaskehal med tilhørende pusleplads og mulighed for at betale med både dankort, kreditkort og Shells Service app. Det oplyser Dagens.dk.

Og udsigter for den nye tankstation er lyse. Det mener Jacob Nikolaisen i hvert fald.

"Jeg synes, at vi her på Assensvej 105 har en god og fremtidssikker placering – ikke mindst som den nærmeste tankstation for hele det nye boligområde i Skrillinge. Så vi ser gode perspektiver for både Shell anlægget og for den fremtidige butik, som forhåbentligt kommer igen," siger han.