Nu reagerer TV 2 på rygterne om Sofie Linde

16/04/2022

Henrik Rothenbücher

Mads Nissen/Ritzau Scanpix
På det seneste har der været en del rygter forbundet med Sofie Linde. Nu har TV2 reageret på det.

Mest læste i dag

Hvis man er hyppig seer af TV 2 eller har adgang til TV 2 Play, er der en god chance for, at man er stødt på Sofie Linde et par gange.

For tiden er hun nemlig aktuel i et nyt program på tv-kanalen, der har fået navnet 'Linde på Langeland'. Her følger man Sofie Linde og hendes mand, tv-værten Joakim Ingversen, der har kastet sig ud i et stort projekt, efter at have købt en gammel ejendom på Langeland.

Med hjælp fra en række håndværkere renoverer Linde og Ingversen deres nyindkøbte ejendom fra top til tå. I denne forbindelse er det ikke småting, der skal laves, før det bliver en ejendom, der kan bruges til, hvad de har tiltænkt det: et sommerhus.

Huset er mere end 100 år gammelt, og inden det kan tages i brug, er der et hullet tag, sætningsskader, fugtige vægge, ødelagte gulve og vinduer, manglende kloakering mv., der skal fikses, hvorfor det ikke blot er en stor, men også ganske dyr opgave, de har kastet sig ud i.

Det har resulteret i, at mange seere af programmet har stillet spørgsmålstegn ved, om det egentlig er Sofie Linde og Joakim Ingversen selv, der betaler for både hus og renovering – eller om de har fået en hjælpende hånd fra TV 2.

Nu skriver Ekstra Bladet dog, at TV 2 har afvist, at de har betalt for noget – hverken i forbindelse med købet eller den efterfølgende istandsættelse af den store ejendom på Langeland.

Stine Lundbak Ravn, der er redaktør på TV 2, fortæller til Ekstra Bladet, at Sofie Linde og familien selv har købt og betalt for huset. Desuden understreger hun, at TV 2 på ingen måde har været involveret i handlen.

Det betyder dog ikke, at det blot er for fornøjelsens skyld, at Sofie Linde og Joakim Ingversen har et kamerahold med på sidelinjen, når de renoverer deres hus. De får naturligvis betaling for det.

"Familien betaler også selv for istandsættelsen, men modtager et medvirkendehonorar for at deltage i optagelserne," fortæller Stine Lundbak Ravn.

Ydermere fortæller TV 2, at produktionsselskabet har været behjælpelige med at finde gode aftaler ift. materialer, værktøj og håndværkere. Der er dog ikke ydet nogen økonomisk støtte, foruden det medvirkendehonorar, de har fået.

 

Anbefalet til dig