Nu siger Janni Pedersen farvel: Her er hendes afløser

29/1/21 10:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Claus Troelsgaard/ TV 2
Nu er det slut og der vil snart være et nyt ansigt på skærmen.
Faste seere af Go’ Morgen Danmark har kunne nyde TV 2-værten Janni Pedersen på skærmen siden april sidste år. Hun har været barselsvikar for den faste Go’ morgen-vært Louise Wolff, men nu er det tid til at sige farvel.   I dag er hendes sidste vagt på Go' Morgen - og der er ingen tvivl om, at hun vil komme til at savne jobbet.
“Har sidste omgang Go Morgen vagter torsdag og fredag. Kommer godt nok til at savne stunder som disse, som jeg i min vildeste fantasi ikke havde forestillet mig, jeg skulle være med til som journalist og studievært,”  skriver Janni til et opslag, fra et klip hvor hun "kæmper" mod Mikkel Kryger.

Et kendt ansigt afløser

Men nu er tiden på Go' Morgen Danmark nået til vejs ende og på mandag, den 1. februar, vil Janni igen være at finde på TV 2 News, derudover skal hun også være krimireporter og vært på programmet Station 2 og krimiprogrammet Bag forbrydelsen.    Men Louise Wolff som Janni har været virkar for, kommer først tilbage senere - så der kommer et nyt ansigt på skærmen fra på mandag.  Eller helt nyt er det nok ikke, for de fleste er det nok et temmelig kendt ansigt - det er nemlig Michéle Bellaiche som seerne nu kan få glæde af fra morgenstunden. Det skriver BILLED-BLADET.
Michéle Bellaiche har været vært på Go' Morgen Danmark mange gange før. Her er hun blandt andet med et besøg af sangerinde Lina Rafn (i midten) og sin medvært Mikkel Kryger. Foto: Instagram/ Michéle Bellaiche

Michéle Bellaiche har været vært på Go' Morgen Danmark mange gange før. Her er hun blandt andet med et besøg af sangerinde Lina Rafn (i midten) og sin medvært Mikkel Kryger. Foto: Instagram/ Michéle Bellaiche

Det er ikke første gang at hun vil tone frem på skærmen i netop det program, hun har nemlig tidligere været vært på Go' Morgen Danmark. Så hun kender også til, at det betyder hun skal temmeligt tidligt op.   "Det er selvfølgelig tæt på umenneskeligt, når vækkeuret ringer kl. 3.20. Men udsigten til samarbejdet med mine skønne kolleger og den dejlige feed-back, som morgenseerne ofte er så søde at give, er det hele værd," fortæller hun.