Nu siger Peter Ingemann undskyld: Sælger knallerthjelm som plaster på såret

03/03/2021

Sarah Steenfeldt

Heartland / TV 2
Onsdag lyder der en stor undskyldning fra den populære tv-vært.

Mest læste i dag

I øjeblikket er Peter Ingemann aktuel i programmet Ingemann, Fyn og Lolland-Falster, hvor han har kørt rundt på sin røde knallert. 

Dog viser det sig nu, at programmet har medført en større udgift for Assens Kommune - og derfor undskylder han nu

I programmet kommer han nemlig forbi den lille by Snave, hvorfra de fleste sikkert kan huske Polle, der i sin tid var med i reklamen fra Sonofon. 

Reklamen med "Polle fra snave" blev så stort et hit, at Polle endda fik sin egen film der blev vist i biografen. Polle blev også så stort et hit, at Snave gennem tiden har fået stjålet temmelig mange byskilte. Og nu er det altså galt igen, efter at Peter Ingemann har været på besøg.

"UNDSKYLD! - undskyld til Assens! Jeg sælger min gule knallerthjelm til højestbydende og giver pengene til Assens Kommune. Hjelmen har fulgt mig ca 2500 km på landevejene i tv og ja den er måske lidt gammelsvedig...det koster ekstra. Jeg er jo en slags 2-takts-ElvisJeg sætter gerne mit navn på, hvis man er interesseret i det og smider mit personlige patronbælte m. UB (Underberg, red.) oveni hatten," 

Resten går til Blå kors

Sådan lyder det i opslaget fra Peter Ingemann på Facebook, efter at der nu igen er blevet stjålet en del nye byskilte, i kølvandet på programmet fra byen. Her snakkede Peter Ingemann nemlig om Polles reklameunivers og at der engang var forsvundet mange skilte. Han understregede også at man i stedet skulle tage en selfie - og ikke stjæle skiltene, men alligevel har de stjålne skilte nu snart kostet Assens Kommune knap 8.000 kroner.

Derfor sætter tv-værten nu sin gule knallerthjelm på auktion.

"Igen - undskyld - og lad så de skilte være for dælan da! Skriv dit bedste bud til mig i private beskeder og pengene går ubeskåret til Assens Kommune (og ellers til velgørende formål hvis de ikke vil have dem). Måske det var noget for en knallert-klub eller en virksomhed at købe hjelmen??? PS. Skal vi sige at hvis buddet skulle passere hvad Assens har mistet den sidste måned (ca 8000), så går resten til Blå Kors (dem har jeg altid haft et blødt punkt for). Ville det være ok?" slutter Peter Ingemann af i sit opslag. 
Så går du og drømmer om at eje den gule hjelm fra programmet - så er det altså nu du skal slå til.   Her kan du se hele Peter Ingemanns opslag.