Nu sker det igen: Her får du penge for at bruge strøm

Af: Thea Andersen

|

30/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I morgen får du penge for at bruge strøm, da prisen her er negativ.

Mest læste i dag

Det sker sjældent.

Torsdag var dog en af de særlige lejligheder, hvor du kunne få penge for at bruge strøm - og nu sker det igen. I løbet af natten bliver prisen - vel at mærke uden afgifter - nemlig negativ.

Det viser tal fra Elberegner.dk.

Desværre kan man ikke komme udenom, at skulle betale afgifter af den strøm, man bruger. Derfor skal man ikke regne med at få penge ind på kontoen.

Men hvis du påtænker at udføre nogle strømkrævende aktiviteter, kan du med fordel udføre disse i nat eller i morgen tidlig, da prisen altså er usædvanlig billig.

Fra klokken 01.00 og frem til 07.00 overstiger prisen uden afgifter nemlig ikke 0 kroner pr. kWh. Når vi rammer 03-04-05, så får vi den laveste pris, som lyder på -0 kroner pr. kWh.

Og de lave priser fortsætter resten af nytårsdag, viser tal fra Elberegner.dk.

Strømprisen på årets sidste dag topper mellem klokken 16.00 og 17.00, hvor det koster 0.25 kroner pr. kWh. Prisen for en kWh ender dog oppe på 1.29 kroner, når moms og afgifter er lagt oveni - men det er heldigvis stadig i den lave ende.

Se priserne uden afgifter nedenfor.

Foto: Elberegner

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig