Nu tager Dronning Margrethe på højskole

29/07/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Kim Refslund, DR ©
Dronningen fortsætter sit travle sommerprogram

Mest læste i dag

Fredag den 6. august besøger Hendes Majestæt Dronningen Askov højskole og Skibelund krat, som del af det program for Genforeningens 100-årsfejring, der sidste år blev udskudt på grund af situationen med COVID-19.

"Vejen Kommune og Askov højskole er værter for besøget, hvor Dronningen vil få mulighed for at komme på højskole og efterfølgende opleve det nyrestaurerede område Skibelund krat. Både Askov højskole og Skibelund Krat har stor betydning for historien om Genforeningen i 1920," fortællerVejen Kommune, en af værterne for besøget, i en pressemeddelelse 

"Vi er glade for at kunne fortsætte fejringen af markeringen af 100 årsdagen for genforeningen med det øvrige Danmark og nu med deltagelse af HM Dronningen," udtaler borgmester Egon Fræhr (V) - inden han fortsætter:

"Det måtte desværre udskydes på grund af coronarestriktionerne" 

Åbent for alle

Arrangementet på Askov højskole er for inviterede gæster, mens besøget på Skibelund krat er åben for offentligheden. Borgmesteren håber, at mange borgere har lyst til at være med til arrangementet.

"Der har været et stort og langt forarbejde omkring markeringen af 100 året for Genforeningen med mange involverede. Det er vigtigt for vores fælles sønderjyske historie, og for alle dem, der har lagt et kæmpe arbejde i alle de forskellige arrangementer, der har været gennem det seneste år og som nu afsluttes med et besøg af Dronningen," slutter Egon Fræhr.

Vejen Kommune oplyser desuden, at den åbne del af programmet finder sted fra klokken 13.20 i Skibelund krat

 

Anbefalet til dig