Nu takker Peter Ingemann af

24/03/2021

Sarah Steenfeldt

Heartland / TV 2
Nu er det slut for denne gang, lyder det fra den populære vært.

Mest læste i dag

I går aftes kunne seerne nyde det sidste program af Ingemann, Fyn og Lolland-Falster, hvor Peter Ingemann på sin knallert, en Puch Monza Juvel, har kørt vidt omkring.

Men i går var altså sidste etape og nu er eventuret slut.

Det melder Peter Ingemann også på sin Instagram-profil, hvor slutningen nu også har rejst spørgsmål omkring, hvad der så skal ske nu?

"Jeg ved at jeg skal lave flere programmer om historie. Både herhjemme og i udlandet. Det glæder jeg mig VILDT til og tror også det bliver supergodt - men det er jo jer der er dommerne, naturligvis!," indleder han i sit opslag på Instagram.

Peter Ingemann har dog allerede selv et bud på, hvad fremtiden eventuelt kunne byde på.

"MEEEEN jeg går altså også med en stor drøm, helt nede i maven, om - igen - at lave et program om boliger. Huse, lejligheder, flotte villaer, ruiner, og alt derimellem.
Jeg elsker det hele! Er flasket op med ejendomme fra jeg var spæd og arbejdede jo også på Hammerslag i 9 år. Savner sgu murstenene - helt vildt - i en smuk forening med de andre programmer jeg skal lave om historie, knallert, Størst....mm.
Hvad siger I? Er der plads til mig i et boligprogram? Kom med jeres besyv!!!," lyder det fra ham.

Følgerne byder ind 

Mange følgere har allerede taget værtens opfordring til sig og byder ind med ideer - flere går især på historiske programmer, med gamle bygninger.

Mens andre følgere opfordrer til flere programmer af "Størst" og andre til flere "knallert-programmer" - eventuelt i det sydlige Danmark.

Det populære DR-program 'Hammerslag' begyndte i 1994 med Frode Munksgaard som vært. Men i 2003 blev han afløst af Peter Ingemann, der tog sig af værtsrollen helt frem til 2013 - og det lyder ikke til, at det er urealistisk at få ham at se, i endnu et boligprogram. 

Men hvad Peter Ingemann kommer til at kaste sig over, vides altså ikke endnu. Men han har i sin karriere været vidt omkring - og han er blevet en særdeles populær vært hos seerne.

Du kan se hele Peter Ingemanns opslag på Instagram her.

Foto: Instagram/ Peter Ingemann